/Milán és a sziázás – Lackfi János

Milán és a sziázás – Lackfi János

1490Ft

A mesében megjelenik az a sajátos “Lackfi” világ, amely a gyermeket helyezi a középpontba és az ő szemszögükből értelmezi az őket körülvevő világot. Lackfi János meséje a gyermekekhez szólnak, de a felnőttek számára is élvezetes nyelvezetük – így az egész család számára szórakoztató foglalatossággá válik olvasásuk és játékossá az olvasással való ismerkedés általuk.

Cikkszám: szkmmilan Kategória:

Leírás

  • 24 oldal
  • kötés: kemény kötés
  • ajánlott 2-5 évesek számára

 

Milán és a sziázás – Lackfi János mesekönyve

Szeretsz olvasni? Szeretnéd ezt az élményt megosztani gyermekeddel? Szeretnéd játékos formában bevezetni őt az írott nyelv, a szavak világába?

 A SzóKiMondóka ebben segít neked. Hiszünk a szavak, a mondatok, a mondókák és a mesék jellemformáló, készségfejlesztő hatásában és ezt tükrözi a SzóKiMondóka világa is.

  •  Ha nem mindegy mit olvasol neki,
  • Ha szeretnéd, hogy olvasás közben fejlődjön szókincse,
  • Ha olyan gyermekkönyvet keresel, amely kérdezésre készteti csemetédet,

akkor itt a lehetőség, Lackfi János egyedi, magyar szófordulatokkal alkotott fantáziavilágába vezet titeket Milán és a sziázás cimű mesekönyve.

Az író a gyermekeket helyezi a középpontba és szemszögükből értelmezi az őket körülvevő világot, mindamellett, hogy furfangos szófordulatai szórakoztatóak gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A könyv célja a 2-5 évesek megismertetése az őket körülvevő világgal lépésről-lépésre, bemutatva azokat a fogalmakat, amelyekkel nap, mint nap találkoznak. Szüleiktől megtanulják ezen fogalmak neveit, majd a könyvben meglátják lerajzolva a szavak jelentéseit is. Ezen kívül a meséből további ismereteket szereznek a megtanult fogalmakról és meglátják írott formában is a nevüket. Ezzel a módszerrel az írott szöveget szeretnénk a gyerekekhez
nagyobb betűkkel, más színnel szedve tesszük a gyermekek elé a meséket, melyeket szüleik öléből követnek nyomon, ahol rögtön a fogalmak nevei mellett láthatjuk az illusztrált jelentésüket.

Hogy az esti olvasás ne csak felolvasás, hanem közös élmény, beszélgetés legyen!

Hallgasd meg élőben! Lackfi János előadásában

Keress minket rendeléseddel kapcsolatban:

Telefonszámunk: +36 20 66-56-199 vagy +36/20-51-33-424

E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Címünk: 1146 Thököly út 58-60. 4/407.

Személyesen itt tudod átvenni rendelésedet.

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

Miller-Ferjentsik Viola

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu

Skype: szokimondoka

További információk

Tömeg 0.23 kg
Méretek 25 x 15 x 2 cm

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: