/Mondóka kocka

Mondóka kocka

420Ft

Mondóka kocka: minden oldalán egy-egy eljátszható mondókával, elénekelhető gyerekdallal. A különlegessége az oldalanként kiemelt szavak, ami SzóKiMondóka sajátosság.

Játszunk a szavakkal, mondókázunk – közben jól érezzük magunkat és észrevétlenül fejlesztünk is. Magunkon, kapcsolatunkon és gyermekünkön! 

Kategória:

Leírás

Mondóka kocka

Gyermeked segíthet kivágni és összeragasztani ezt a kockát, így biztosan nagyobb kedvvel játszik majd vele. A kidobott mondókát játszátok el, de színre is lehet válogatni a gyerekszoba tárgyait a kocka szines oldalai segítségével. Minél többször játszátok, annál több szót ismerhet fel a kiemelt szavakból, annál biztosabb lesz tudása és kifinomultabb a hallása gyermekednek. Idővel be lehet vonni a nagymamát, a babákat, vagy a szomszéd kisgyermeket is! 

3000,- Ft feletti rendelésnél ingyenes! 

 

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább:

Töltsd ki vásárlói kérdőívünket és postán küldjük neked a Húsvét szóról szóra foglalkoztatót, illetve az Óvoda csomagba került Szülői Útmutatót
 
close-link