Akció!

SzóKiMondóka játékcsomag: Víz

6490Ft 4543Ft

***ELŐRENDELHETŐ***

2017.10.12-2017.10.29 között 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a SzóKiMondóka játékcsomag második fejezetét.

Szállítás 2017.10.30.-tól esedékes!

SzóKiMondóka játékcsomag egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján. Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban.

A hat részes sorozat második fejezete, a Család után a Víz. Ebben már egy természeti elemmel ismerkedünk, és a víz életünkben betöltött szerepe a fő téma. Megtanuljuk, hogyan bánjunk a vízzel, hogyan mossunk kezet, kik élnek a vízben és hogyan keletkezik az eső. Szóról szóra vesszük végig a víz jelentőségét, a fejezet évszaka pedig a tél, amivel szintén megismerkedünk.

A kisgyermekek tudatosodása a családi környezettel való ismerkedéssel kezdődik. Majd egyre jobban rácsodálkoznak a világra. Napról napra egyre többet ismernek meg belőle, egyre több mindennel találkoznak. Ennek megfelelően válogattuk össze a Víz fejezet szavait is, amelyek megjelennek a szókártyákon, a kisfilmben, és a mesekönyvben is.

Cikkszám: csz11-1 Kategória:

Leírás

SzóKiMondóka játékcsomag – fejlesztő játék a szavakkal

“Játszani, alkotni, kreatívan szórakozni sokféleképpen lehet, mi a szavakkal szeretünk játszani. Megjelenítjük, lerajzoljuk, mondókába, dalba foglaljuk mesébe szőjük őket.”


Gyermeked unatkozik, körülötte halomban a szebbnél szebb játék, te már türelmetlen vagy, nem tudsz mit kitalálni mivel kösd le… Tudod, hogy valami fejlesztőset kellene játszani, de akármit veszel elő, két perc alatt megunja? És persze, Te is…

      *Szeretnél egy játékot, amivel sokfélét lehet játszani?

      *Szeretnél egy játékot, ami egyaránt szórakoztató lehet különböző korú gyermekeid számára és akár együtt is tudják játszani?

      *Szeretnél egy játékot, ami gyermeked magyar szókincsét fejleszti, mert esetleg külföldön élsz és kétnyelvű a gyermeked vagy, mert eleged van a lefordított,              magyar kultúrától távol álló mesékből és játékokból?

      *Szeretnél egy játékot, amellyel egyszerre többféle készséget fejleszthetsz, úgy, hogy te is érted és átlátod, hogy mi miért jó a gyermekednek?

      *Szeretnél egy játékot, amelyben részt vehet az egész család és a fejlesztés mellett tartalmas közös időtöltés is?

A SzóKiMondóka – játék a szavakkal, egy szavakra épülő fejlesztőjáték a mai, képorientált világban. Egy interaktív, nyelvi készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján. 

A SzóKiMondóka játékcsomagok segítik a beszédfejlődést, az olvasóvá nevelést és a játékos tanulást. A kiemelt szavak a vizuális memóriát és az olvasás logikájának megértését fejlesztik. A mondókák a nyelvi nevelést, kreativitást, és az értő olvasás kialakulását segítik. A szavakkal való játékok pedig a világhoz való kapcsolódást segítik oly módon, ami a fantáziát és azon keresztül az empátiát erősíti. A SzóKiMondóka játékcsomagjai értéket közvetítenek és hasznos szórakozást biztosítanak az egész család számára. 

 

Mit tartalmaz a SzóKiMondóka játékcsomagja?

      *Egy zenés kisfilmet, amely családi környezetben játszódik, közben megzenésített mondókákkal, énekkel, tagolva… hogy ne csak bámulja a tévét, hanem              mozogjon, táncoljon együtt velünk!

      *Illusztrált, színes szókártyákat, amelyek már önmagukban is sokféle játéklehetőséget rejtenek

      *Mesekönyet– “Lackfi János: Eszkimók a lakásban” címmel – hogy este a nagy táncolás, énekelés után letelepedjünk, összebújjunk és mesébe szőjük a           szavakat.

      *Tippeket szülőknek, hogy milyen játékokat játszhatunk otthon együtt, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játszunk a SzóKiMondóka elemeivel

A SzóKiMondókában azt szeretik a szülők, hogy sokfélét lehet vele játszani a gyermek hangulatához, a napszakhoz igazítva a közös játékot. Ha elmélyültebb játékra van lehetőségünk, elővehetjük a szókártyákat. Itt számtalan játéklehetőség van, amit az Útmutatóban részletezünk is. Ha aktívabb, energia levezető időtöltést szeretnénk, tegyük be a zenés kisfilmet és jöhet a közös tánc, együtt mondókázás, éneklés, szófelismerő játék. Ha pedig, például este a nyugodt légkör megteremtése a cél összebújhatunk a kanapén és együtt, beszélgetve olvashatjuk a mesekönyvet.

      *Ha fontos számodra magyar nyelvű készségfejlesztés

      *Ha szeretsz olvasni és szeretnéd ha gyermeked is megismerkedne játékos formában az írott szöveg szépségével

      *Ha kevés időd van közös játékra, de azt maximálisan ki szeretnéd használni

      *Ha kétnyelvű a gyermeked és az idegen nyelv a domináns

      *Ha fontos a tiszta, szép, érthető magyar beszéd

      *Vagy ha egész egyszerűen egy jót szeretnél játszani gyermekeddel, Szalóki Ági hangjára jót táncolni, mondókázni!

 

A SzóKiMondóka új nyelvi készségfejlesztő játékcsomagja ezt kínálja neked. Ne habozz, tartozz te is a SzóKiMondókázó Szülők Csapatába! A SzóKiMondóka játékcsomag megvásárlásával nemcsak a szórakozás, a minőségi közös időtöltés biztosított, hanem a játékos fejlesztés is.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.