/Webáruház
 • Karácsonyi foglalkoztató kiadványunkban játékos feladványokon keresztül ismerkedhetnek, játszhatnak a gyermekek a karácsony szavaival, készülődhetnek a karácsonyi ünnepre.
 • Akció!

  Móna karácsonya

  2390Ft 1793Ft
  Most a mesekönyv mellé ajándék Kalandpark játszóház belépővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart. Móna Karácsonya című karácsonyi mesekönyvünkben szóról szóra ismerkedünk a karácsonyi ünnepkörrel. Készülődünk az ünnepre, rácsodálkozunk a természetre, majd együtt ünnepelünk Mónával és Marcival. ,,Már a reggeli kakaó is egészen más volt: az ünnep hangulata belengte az egész házat. A kandallón száradó narancskarikák és a tegnap kisült mézeskalácsok pompás karácsonyi illattal töltötték meg a lakást.’’  
 • Akció!
  Testrészek mesesorozat: Láb és kéz
  Most a mesekönyv mellé ajándék Kalandpark játszóház belépővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart. A Testrészek mesesorozat köteteiben, így a Láb és kéz című mesekönyvben gyermeked Móna és Marci segítségével ismerkedhet meg testrészeivel és azokon keresztül tanulhat a világról. A mesekönyvben a testvérpár kalandjait ismert gyerekdalok és mondókák egészítik ki, amelyek az adott testrészeket új összefüggésbe helyezik, így gyermeked újra rácsodálkozhat saját testére. A könyvben megjelenő interaktív ’’táblácskák’’ segítségével pedig újra átélheti, átgondolhatja, vagy akár átírhatja a történeteket.
  ,,Móna mesélni kezdett: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer két láb. Ezek a lábak gondoltak egyet, és elindultak világgá.’’
 • Akció!
  Most a mesekönyv mellé ajándék Kalandpark játszóház belépővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart.   A mesék segítségével a gyerekek ismerkednek a testrészekkel, illetve azokon keresztül tanulnak a világról. A sorozat minden kötetében a történetet ismert gyerekdalok és mondókák egészítik ki, amelyek az adott testrészeket új összefüggésbe helyezik, így a gyerekek újra rácsodálkozhatnak a saját testükre. A főszereplő testvérek, Móna és Marci különböző életkorúak, tehát a testrészekről szóló történeteken keresztül más-más módon fedezik fel a világot.
 • Akció!
  Most a mesekönyv mellé ajándék Kalandpark játszóház belépővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart.   A mesék segítségével a gyerekek ismerkednek a testrészekkel, illetve azokon keresztül tanulnak a világról. A sorozat minden kötetében a történetet ismert gyerekdalok és mondókák egészítik ki, amelyek az adott testrészeket új összefüggésbe helyezik, így a gyerekek újra rácsodálkozhatnak a saját testükre. A főszereplő testvérek, Móna és Marci különböző életkorúak, tehát a testrészekről szóló történeteken keresztül más-más módon fedezik fel a világot.
 • Akció!
  A Család játékcsomag 2017-ben az Ország Játéka lett - készségfejlesztő kategóriában.  Most a játékcsomag mellé ajándék Miaszösz könyvjelzővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart. SzóKiMondóka játékcsomag egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján. Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban. A kisgyermekek tudatosodása a családdal, a családi környezettel való ismerkedéssel kezdődik. Napról napra egyre többet ismernek meg az őket körülvevő világból, bátor kalandozásaik során pedig egyre több mindennel találkoznak. Ennek megfelelően válogattuk össze a Család fejezet szavait is, amelyek megjelennek a szókártyákon, a kisfilmben, és a mesekönyvben.
 • Akció!
  Most a játékcsomag mellé ajándék Miaszösz könyvjelzővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart. SzóKiMondóka játékcsomag egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján. Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban. A hat részes sorozat második fejezete, a Család után a Víz. Ebben már egy természeti elemmel ismerkedünk, és a víz életünkben betöltött szerepe a fő téma. Megtanuljuk, hogyan bánjunk a vízzel, hogyan mossunk kezet, kik élnek a vízben és hogyan keletkezik az eső. Szóról szóra vesszük végig a víz jelentőségét, a fejezet évszaka pedig a tél, amivel szintén megismerkedünk. A kisgyermekek tudatosodása a családi környezettel való ismerkedéssel kezdődik. Majd egyre jobban rácsodálkoznak a világra. Napról napra egyre többet ismernek meg belőle, egyre több mindennel találkoznak. Ennek megfelelően válogattuk össze a Víz fejezet szavait is, amelyek megjelennek a szókártyákon, a kisfilmben, és a mesekönyvben is.
 • Akció!
  Óvoda játékcsomag
  Most a játékcsomag mellé ajándék Miaszösz könyvjelzővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart. SzóKiMondóka egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján. Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban.  
 • Valami, ami róla, rólatok szól, amit elő lehet adni a családban, amit megunhatatlanul lehet kántálni, ami örök emlék marad… Egy személyre szóló mondóka. Írd meg nekünk gyermeked kedvenc játékát, becenevét, tulajdonságait, amiről úgy érzed, hogy jellemzi őt… Ezekkel a szavakkal mi zsonglőrködünk, játszunk, összerázzuk és mondókát szövünk belőlük. Egy személyre szóló mondókát.   
 • A SzóKiMondóka sok egyéb téma mellett nagy hangsúlyt fektet a zenei nevelésre. Hogy ez mennyire fontos volt számunkra, egyértelműen érződik a SzóKiMondókához írt dalokon, amelyek Szász Márk Boka és Szalóki Ági előadásában hangzanak el. Fülbemászó, játékos dallamok, amelyek a DVD-n is elhangzanak, most CD formátumban is kiadásra kerültek.
 • Akció!
  Most a mesekönyv mellé ajándék Kalandpark játszóház belépővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart.   Móna Manó meséinkben a világot szóról szóra mutatjuk be a gyermekeknek. Ahogyan Móna Manó az évszakokon át utazik, a gyermekek megismerkednek a 4 elemmel: a vízzel, a levegővel, a tűzzel és a földdel. Minden mesében tanulnak a természetről, a színekről, testrészeikről, és alapvető fogalmakról. A színes, kiemelt szavak segítségével a gyerekek vizuális memóriája is fejlődik a szótagok, betű-hang megfelelések felismerésével.    
 • Akció!
  Most a mesekönyv mellé ajándék Kalandpark játszóház belépővel* kedveskedünk. *a készlet erejéig Az akció 2017.12.18-ig tart.   Itt a második kötet! Móna Manó meséinkben a világot szóról szóra mutatjuk be a gyermekeknek. Ahogyan Móna Manó az évszakokon át utazik, a gyermekek megismerkednek a 4 elemmel: a vízzel, a levegővel, a tűzzel és a földdel. Minden mesében tanulnak a természetről, a színekről, testrészeikről, és alapvető fogalmakról. A színes, kiemelt szavak segítségével a gyerekek vizuális memóriája is fejlődik a szótagok, betű-hang megfelelések felismerésével.  

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: