Amióta van SzóKiMondóka játékcsomag, februárban tartjuk a játékcsomagok hónapját. Eleinte ezt csak akciókkal ünnepeltük, tavaly pedig egy egyhónapos kihívással vártunk mindenkit a Foglalkozz velem klubtagok és felhasználók csoportjában.  Az idén pedig a Szókimondókázz velünk! nyílt csoportunkban jönnek a foglalkozások nagyjából minden másnap. Egy játékcsomaggal egy héten át foglalkozunk és ha velünk tartasz a kihívás során, alkalmad lesz teljesen ingyen kipróbálnod a játékcsomagokat, betekinteni tartalmukba és játszani vele gyermekeddel.

Ha tetszik a szóban forgó játékcsomag, megrendelheted alacsonyabb áron – ugyanis minden héten az aktuális játékcsomag lesz olcsóbb, méghozzá nem is kicsit. Mivel a hó végéig még össze kell gyűjtsük a nyomdára az Ember játékcsomag utolsó törlesztőrészletét, csaknem 700 ezer forintot, ezért úgy döntöttünk, hogy tavalyi áron – 2000 Ft-tal olcsóbban – tudod megrendelni azt a játékcsomagot, amivel azon a héten játszunk. Igen, egy hétig lesz 7770 Ft az Óvoda játékcsomag az első héten, a második héten a Család játékcsomag lesz ennyi, a harmadikon a Víz játékcsomag, és így tovább…

Óvoda játékcsomag február 1-5 közt 9770 helyett: 7770 Ft
Család játékcsomag február 6-12 közt 9770 helyett: 7770 Ft
Víz játékcsomag február 13-19 közt 9770 helyett: 7770 Ft
Levegő játékcsomag február 20-26 közt 9770 helyett: 7770 Ft
Tűz játékcsomag február 27- március 5 közt 9770 helyett: 7770 Ft
Föld játékcsomag március 6-12 közt 9770 helyett: 7770 Ft
Ember játékcsomag március 13-19 közt 9770 helyett: 7770 Ft

Olvass tovább, további kedvezményekért!

Miért készítettünk sorozatot a játékcsomagokból?

Aki ismeri a játékcsomagokat, tudja, hogy egyetlen csomaggal hosszú időn keresztül tudod lekötni, foglalkoztatni gyermekedet. Alapvetően már magadtól is, de, hogy a dolgodat megkönnyítsük, kidolgoztuk a játékterveket minden egyes játékcsomaghoz, amelyhez kétféleképpen juthatsz hozzá: ha megrendelted webáruházunkból a játékcsomagokat, akkor a Család fejezettől kezdődően itt tudsz hozzájuk Napi játékokat rendelni, 3 féle sűrűségben: Napi 1, Napi 2, vagy Napi 3 játékot. De jobban jársz, ha 2 éves programunkra fizetsz elő, aminek az első hónapjában megkapod a Család játékcsomagot, és minden héten házhoz jönnek a napra lebontott foglalkozástervek, de minden hónapban küldünk új kiadványt nektek.

Ennek a programnak itt tudsz utána olvasni és belépni is a klubba.

Habár 3 hónap egy kisgyermek életében hosszúnak tűnik, ha kipróbálod a Család, vagy az Óvoda játékcsomagot, jó eséllyel szeretnéd egy idő után további szókártyákkal folytatni a gyermeked foglalkoztatását. Ezért a játékcsomagokat úgy találtuk ki, hogy legyen egy ívük és hosszú időn át tudjanak újdonságot nyújtani nektek. Előző bejegyzésünkben bemutattuk milyen elemekből áll össze egy játékcsomag:

– szókártyák

– mesekönyv

– kisfilm

– útmutató

Most pegig arra szeretnék rávilágítani, hogy miért lett ez a fejezetek sorrendje: Család, Víz, Levegő, Tűz, Föld, Ember. A környezeti nevelést úgy illesztettem be a fejezetekbe, hogy a természeti elemekre fűztem fel a játékcsomag sorozatot. Mind a négy elemhez (víz, levegő, tűz, föld) hozzárendeltem egy-egy évszakot, továbbá állatokat, színeket, testrészeket – a gyermekek számára fontos fogalmakat. Miután megvolt az évszakok íve, a sorozat elejére tettem a Családot, hiszen az a kisgyermek legelső élettere, viszonyítási alapja, ott kezdődik számára a világ megismerése. A sorozat végére pedig az Ember került, ami újra szociális környezet, de már egy tágabb tér, hiszen ebben a fejezetben már az Óvoda világával ismerkedünk, a társas kapcsolatokkal, kreatív tevékenységekkel, stb.

Mitől különleges az idei játékcsomagok hónapja? 

Az idei játékcsomagok hónapja attól más, hogy első alkalommal ünnepeljük teljes, kész SzóKiMondóka játékcsomag sorozattal. Tavaly év végén jelent meg az Ember és most először tudod a teljes sorozatot megrendelni egyben. Sőt, amíg tart az Óvoda játékcsomag készlete, nem csak mind a 6, de mind a 7 játékcsomag tied lehet egyben – postaköltség nélkül, hiszen webáruházunkból rendelve 16.000 Ft feletti összegnél már ingyenes a szállítás. Ha pedig egyesével szeretnéd összeszedni az akciós játékcsomagokat a kihívás ideje alatt – és egyszer fizetni csak postaköltséget – vagy nem fizetni, ha eléri a rendelésed összege a mágikus 16 ezer forintot, akkor azt kell tenned, hogy Személyes átvételt választasz szállításként megrendeléskor és a megjegyzésbe beírod, hogy “várakoztatás”. Ekkor a logisztika tudni fogja, hogy még ne készítse össze a csomagod, mert jöhet még hozzá más is.

Mi is azt szeretnénk, ha a lehető legkedvezőbb módon jutnál hozzá a legtöbb játékcsomaghoz úgy, hogy előtte ki tudd próbálni őket – ezért találtuk ki a kihívást, amit február 1-től csinálhatsz velünk a Szókimondókázz velünk! Facebook csoportban. Jó hírünk, hogy egyszerűbbé tegyük mindenki életét, és követhetőbbé a leárazásokat, minden játékcsomag egy hétig lesz akciós, így belenyúlunk a márciusba is a Foglalkozz velem! kihívással. Nem kell viszont naponta játszanotok, kétnaponta jelenik meg új játék a csoportban. A részvételt ajándékokkal díjazzuk: ha küldesz fotót, beszámolót, videót arról, hogyan szókimondókáztok, amit fel is használhatunk, cserébe ajándékokat küldünk: foglalkoztató füzetet, mesefüzetet, hűtőmágnest, könyvjelzőt, Napirendet, stb.

Nincs más teendőd, mint belépni a Szókimondókázz velem! Facebook csoportunkba és készen állva várni az első napi játékot február elsején, majd onnantól két naponta játszani az adott játékot gyermekeddel, amiről nekünk fotót, videót, néhány sort küldeni és ha tetszik a játékcsomag, tavalyi áron rendelheted meg azon a héten vasárnap éjfélig.

Nagyon remélem, hogy ismét sok érdeklődő számára lesz hasznos a Foglalkozz velem! kihívás és a játékcsomagok hónapja és nagyon sokan mondókáznak majd velünk naponta és foglalkoznak a gyermekkel rendszeresen, eszközeink segítségével. Ha tetszik az ötlet, ne egyedül csatlakozz! Szólj barátnődnek, akinek hasonló korú gyermeke van és csináljátok együtt! Sokkal könnyebb lesz a harmadik héten is követni a feladatokat és minél tovább csináljátok, annál nagyobb hasznát látjátok a játékoknak.

Hidd el, mindenki hasznára válik, ha foglalkozol gyermekeddel: ő sokkal érdeklődőbb, nyitottabb lesz a világra, gyorsabban tanul és tőled várja a tudást, követi utasításaidat és meg akar felelni a kérdéseidre, te pedig roppant büszke leszel rá és alig várod, hogy másoknak is megmutasd, mennyit fejlődött a gyermeked. A világ pedig sokkal könnyebben befogadja őt, mert kíváncsi és a tudásvágy vezérli minden helyzetben.

Jó szórakozást!

És ne feledd ha bármi kérdésed volna csak hívj minket, vagy írj nekünk – a Kapcsolat menüpontban felsorolt elérhetőségeinken (a Facebook sokszor nem juttatja célba a nekünk küldött üzeneteket).

Nézd meg a bejegyzés videóváltozatát, ahogyan elhangzott a SzóKiMondóka Facebook oldalán: