/+36/20-6656-199
+36/20-6656-199 2019-10-22T18:56:39+00:00

 

November 11-től keress minket rendeléseddel kapcsolatban:

Telefonszámunk: +36/20-51-33-424

Addig e-mailen érhetsz el minket: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Messenger: m.me/szokimondoka

 

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

Miller-Ferjentsik Viola

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu

Skype: szokimondoka

A SzóKiMondóka játékcsomag megvásárlásával nemcsak a szórakozás, a minőségi közös időtöltés és a játékos fejlesztés biztosított, hanem a támogatásunk is. A háttérből segítünk, mi és szakértőink, ha erre szükséged van.

SzóKiMondókával rendelkező szülők ingyenesen kérdezhetnek tőlünk, és amennyiben szükséges, szakértőinktől:

A kérdéseidet elsősorban a SzóKiMondóka használatával kapcsolatban várjuk, de ha a gyermeked fejlesztésével, fejlődésével kapcsolatban van kérdésed, azt is nyugodtan felteheted, mert felkészült csapat várja, hogy a segítségedre lehessen.

Kiktől kérdezhetsz?

Miller-Ferjentsik Violától – a SzóKiMondóka kitalálójától -, akinek bemutatkozását itt olvashatod: Bemutatkozás

Vanóné Varga Judittól, képességfejlesztő pedagógusunktól: Bemutatkozás

Zsédey- Szabó Tímeától – pszichológus, drámapedagógus, nyelvész – az anyanyelv megőrzése és művelése idegenben: Bemutatkozás

Ha kérdéseid emailben szeretnéd feltenni itt megteheted, vagy egy Skype beszélgetés során szeretnél választ kapni kérdéseidre, akkor itt egyeztethetsz velünk időpontot, a kérdésed előre elküldésével:

Küldés

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: