/Gyermekfoglalkozások
Gyermekfoglalkozások 2019-07-26T07:54:02+00:00

,,Mi a szavakkal szeretünk játszani…Megjelenítjük, lerajzoljuk, mondókába, dalba foglaljuk, mesébe szőjük őket.”

Ehhez a mottóhoz igazodva a SzóKiMondókánál a mesekönyveinken és játékcsomagjainkon túl, olyan játékos gyermekfoglalkozásokon, gyermekműsorokon dolgozunk, ahol a gyermekekhez közelebb hozzuk a szavak világát.

Nem feledve azt, hogy játék legyen minden foglalkozás, aminek egy tétje van: érezzük jól magunkat közben! 

 

12116395_10153630035603638_1764200798_oKiscsoportos zenés-dalos foglalkozás (2-6 éveseknek)
Játsszunk együtt a szavakkal! Gyertek el a SzóKiMondóka foglalkozására, ahol a garantált jókedv mellett, a gyermekeitek játékosan megismerkedhetnek a szavak segítségével az őket körülvevő világgal.
A gyerekek játékosan ismerkedhetnek a szavakkal, testrészeikkel mondókákon, dalokon, meséken keresztül. Minden héten egy új témával várunk Titeket! (óvoda, család, természet, testrészek, ünnepek, stb.)

Időpontok: egyéni megrendelésre: 20-51-33-424 

 

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: