/SzóKiMondóka casting
SzóKiMondóka casting 2015-07-01T10:15:12+00:00

A SzóKiMondóka további részeinek forgatásához keresünk egy apukát és szerepelni vágyó gyerekeket.


A SzóKiMondóka egy kiváló képességfejlesztő oktatócsomag és program, amely a 2-5 éves korosztály szókincs- és beszédfejlesztését és az olvasás előkészítését szolgálja.

SzóKiMondóka casting

Jelentkezési határidő: július 6.
Meghallgatás: július 7. kedd és 8. szerda du. 5 és 7 között a HellóAnyu kávézó emeletén (Budapest, VII. Csányi u. 7.)
Jelentkezés: fényképpel, szakmai tapasztalat, életkor, testmagasság adatokkal: viola@szokimondoka.hu email címen lehet.


APA
: harmincas évei végén, negyvenes éveiben járó, magyarul szépen beszélő férfi. Szerepében két gyermek édesapja, akik 5 és 3 évesek. Természetesen kell viselkedjen gyermekekkel, saját gyermek előny.

Műfaj: oktató rövidfilm. Színészi tapasztalat nem árt. 6 részes sorozatra szerződünk, a forgatás ideje kb. 3 nap, július végén. Díjazás: bruttó 25 000 Ft/nap.

MÁRTA: 5 évesnek látszó kislány, valós kora lehet több is. Műfaj: oktató rövidfilm. Természetesen kell viselkedjen a kamera előtt, eljátsszon egyszerű gyerekdalokat, mondókákat (énekelnie nem szükséges). 6 részes sorozatra szerződünk, a forgatás ideje kb. 5 nap.  Díjazás: bruttó 15 000 Ft/nap.

MILÁN: 3-4 évesnek látszó kisfiú, valós kora jobb, ha több. Műfaj: oktató rövidfilm. Természetesen kell viselkedjen a kamera előtt, eljátsszon egyszerű gyerekdalokat, mondókákat (énekelnie nem szükséges). 6 részes sorozatra szerződünk, a forgatás ideje kb. 5 nap, július végén. Díjazás: bruttó 15 000 Ft/nap.

STATISZTÁK: játszóházas jelenethez fél napra, – szülők gyermekekkel közösen eljátszanak ismert gyerekdalokat, mondókákat. 

Érdeklődni lehet Miller Violánál a 06 20 66 56 199-as telefonszámon vagy a viola@szokimondoka.hu email címen.ist2_4540398-flying-film-reel

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: