/Tanácsadás
Tanácsadás 2017-12-07T16:54:31+00:00

A SzóKiMondóka játékcsomag megvásárlásával nemcsak a szórakozás, a minőségi közös időtöltés és a játékos fejlesztés biztosított, hanem a támogatásunk is. A háttérből segítünk, mi és szakértőink, ha erre szükséged van.

Regisztrációval rendelkező szülők ingyenesen kérdezhetnek tőlünk, és amennyiben szükséges, szakértőinktől:

Hogyan használhatod – lépésről lépésre?

  1. A REGISZTRÁCIÓ oldalunkon tudsz neved, email címed megadása mellett regisztrálni. 
  2. Majd kapsz a megadott email címedre egy visszaigazoló emailt.
  3. Ezek után a BEJELENTKEZÉS menüpontra kattintva tudsz bejelentkezni.
  4. A bejelentkezést követően a TANÁCSADÁS menüponton belül küldheted el kérdésed, vagy kérhetsz időpontot skype konzultációra a kérdésed megjelölésével. 

A kérdéseidet elsősorban a SzóKiMondóka használatával kapcsolatban várjuk, de ha a gyermeked fejlesztésével, fejlődésével kapcsolatban van kérdésed, azt is nyugodtan felteheted, mert felkészült csapat várja, hogy a segítségedre lehessen.

Kiktől kérdezhetsz?

Miller-Ferjentsik Violától – a SzóKiMondóka kitalálójától -, akinek bemutatkozását itt olvashatod: Bemutatkozás

Vanóné Varga Judittól, képességfejlesztő pedagógusunktól: Bemutatkozás

Zsédey- Szabó Tímeától – pszichológus, drámapedagógus, nyelvész – az anyanyelv megőrzése és művelése idegenben: Bemutatkozás

Ha kérdéseid emailben szeretnéd feltenni itt megteheted, vagy egy Skype beszélgetés során szeretnél választ kapni kérdéseidre, akkor itt egyeztethetsz velünk időpontot, a kérdésed előre elküldésével:

Küldés

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: