//Miller-Ferjensik Viola, alkotó
Miller-Ferjensik Viola, alkotó 2017-12-07T17:23:52+00:00

Miller-Ferjentsik Viola vagyok, végzettségem szociálpedagógus és szociális munkás, amelyet az ELTE-BGGYF-en szereztem. Mielőtt 2007-ben New Yorkba költöztem, egy környezetvédő alapítványt működtettem 8 éven át Magyarországon – az alapítvány egyik EUs programjának kapcsán ismerve meg férjemet. Az Alapítvány tevékenységei közé tartozott a Visszaváltható Karácsonyfaakció, amelynek során gyökeres fenyőket adtunk bérbe a lakosságnak, amelyeket visszavétel után óvodák udvarán ültettünk ki. A gyökeres fenyő története a Móna Karácsonya mesekönyvben köszön vissza. A környezetvédelem iránti elkötelezettségem pedig az mutatja, hogy a SzóKiMondóka játékcsomagjait a 4 elem köré építettük, ezzel segítve a gyermekekben a természet ismeretét és szeretetét. 

Három gyermeket nevelek kétnyelvűen, akik 9, 7 és 6 évesek. A 9 évesnek találtam ki röviddel a születése után a SzóKiMondókát azért, hogy segítsem nyelvi fejlődését. A SzóKiMondókának több mesekönyvet és foglalkoztató füzetet is írtam. Hétről hétre írok gyermekneveléssel, a gyermekek otthoni fejlesztésével és a kétnyelvű neveléssel kapcsolatos tanácsokat a SzóKiMondóka hírlevelébe, blogjába és közösségi oldalaira. 

 

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: