//Vanóné Varga Judit
Vanóné Varga Judit 2015-03-17T13:16:51+00:00

képességfejlesztő pedagógus

IMG_2726Vanó Jutka vagyok, fejlesztő szemléletmóddal gondolkodó, élő óvónéni. Több mint 25 éve  élvezem és tapasztalom a gyerekek különleges életszemléletét, a felnőtt világról alkotott véleményüket és a környezet kihívásaira adott válaszaikat. Megfigyelhettem a különböző érési ütemet és azt, hogyan képesek (vagy sem) kibontakoztatni a bennük rejtőző képességeket, tehetséget. Sokan igényeltek és igényelnek ma is egyéni segítséget ehhez, aminek legjobb eszköze a játék! Mozgásos, társas, logikai játékok egész tárháza áll rendelkezésre, amelyekkel a gyerekek észrevétlenül tesznek szert nagyobb önbizalomra, jutnak sikerélményhez. Két fiú gyermeket nevelünk a családban: Ákos fiunk 24, Tamás 18 éves. Velük és általuk sokat tanultunk a gyereknevelésről, megéltük a kisgyerekkori csodákat, amit a gyerekek adhatnak. Természetesen nehézségekkel is szembe kellett és kell néznünk, amihez nagy segítséget jelentett nekem, hogy tanultam problémákat megelőző és korrigálással is foglalkozó pedagógiai pszichológiát. A játékeszközök átalakulnak a kezemben, gyakran új játék- szabályokat találok ki, az adott gyerek vagy gyerekcsoport igényei szerint. Ha kell, akkor ragaszkodunk az eredeti szabályhoz, hisz azzal a szabálykövető magatartásmódot erősíthetjük.

A SzóKiMondóka játékcsomag a legnagyobb kreativitást adja nektek, szülőknek! Vele, általa Ti is megtapasztalhatjátok, milyen könnyű a gyerek igényeire figyelni és milyen sikereket hoz a rendszeresség életetekbe. Ha kérdésetek van, vagy megosztanátok tapasztalatotokat velem, akkor állok rendelkezésre!

Vanóné Varga Judit

képességfejlesztő pedagógus

 

Judith hosszabb véleményét a SzóKiMondókáról ITT olvashatjátok.

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: