/3 mesekönyv a Testrészek mesesorozatból összesen 2151,-Ft kedvezménnyel (30%)

3 mesekönyv a Testrészek mesesorozatból összesen 2151,-Ft kedvezménnyel (30%)

4780Ft

3 remek interaktív, olvasóvá nevelő könyvet kaphattok most meg a Testrészek mesesorozatból, 30%-os kedvezménnyel, majdnem kettő áráért! 

Minden kötetben találtok dalokat, mondókákat és interaktív táblácskákat, amelyek segítik a mesék értelmezését. Minden kötetben kiemeltük a fontosabb szavakat, a szóalak mellett lerajzoltuk a szó jelentését, így a gyerekek már a képről tudják mondani a mesében soron következő szót, megértve az olvasás logikáját. A SzóKiMondóka mesekönyvei az ölbéli olvasás során használhatók legjobban, míg a gyermek megfigyeli a szavakat, vizuális memóriája fejlődik, érzelmi tankja is töltődik és kapcsolatotok is mélyül közben. 

Cikkszám: 003/004/005 Kategória: Címke:

Leírás

Testrészek mesesorozat: Láb és kéz, Szem és száj, Orr és fül kötetek

,,Az elégedett és harmonikus élet nyitja a tanulás és az öröm összekapcsolása, ennek a tökéletes példája a SzóKiMondóka” (Bódi Helga, pszichológus)

 2016 nyarán új könyvsorozatba kezdtünk: az 5 kötetből álló mesesorozat tanulságos, kedves meséken keresztül mutatja be a gyerekeknek a testrészeiket, amelyekkel érzékelik és felfedezik a körülöttük lévő világot. A történetek főszereplője természetesen itt is Móna, de ezúttal csatlakozik a kalandokhoz kisöccse Marci is. Kötetek: Láb és kéz,  Szem és száj, Orr és fül, az idén megjelenő Fej és szív, valamint a Test.

 A Láb mesében Marci, Móna 6 hónapos kisöccse fedezi fel lábfejét, amelyet nővére érdeklődve figyel.

,, – Anya, nézd, Marci bekapta a lábát! – kiáltotta Móna.’’

mónamarci3

A Szem mesében Móna azt játsza, hogy csak a szeme segítségével ismerkedik a körülötte lévő világgal: 

,,Móna hosszasan szemlélte a színeket és a formákat. Nehezére esett, hogy nem beszélhet róla, de amit egy óvodás elhatároz, ahhoz tartja is magát.’’

Részlet a Száj meséből: 

,,A mosoly is egy fontos dolog, amit a szájunkkal tudunk csinálni.

Néha csodákra képes!’’

 

Kiemelt szavak

A 2-6 éveseknek szóló SzóKiMondóka mesekönyvek alkalmat adnak a közös olvasásra, az írott szöveggel, a szavakkal való ismerkedésre. De ez az ismerkedés mindvégig megmarad a játékosság keretei közt.

Minden mesében kiemeltük a fontos szavakat, amelyek jelentését lerajzoltuk a szóalak mellett. Ez az olvasóvá nevelést segíti, mert a „közös olvasás” során a még olvasni nem tudó gyerekek a képről „olvashatnak”, ezáltal el kezdik megérteni az olvasás logikáját.

A szülők azzal is segíthetik az olvasás előkészítését, ha az ujjukkal balról jobbra aláhúzva olvassák a kiemelt szavakat, miközben gyermekük kimondja az adott szó jelentését. Javasoljuk, hogy ehhez vegyék ölbe a gyermeket, és úgy olvassanak neki. Így idővel a képek mellett a szöveg is beszélni kezd hozzá − és érzelmi tankja is töltődik, míg az öledben ül.

 

Cselekvésre, gondolkodásra késztető kérdések

A Testrészek mesesorozat köteteiben néhány oldalanként interaktív táblácskákat találunk, amelyek segítségével kérdéseket tehetsz fel a gyermekednek a történettel kapcsolatban, hogy pl. ő mit tett volna a főszereplő helyében. A kérdésekre adott válaszokkal pedig a mesét hallgató kisgyermek is részévé válik a történetnek, cselekvésre, gondolkodásra ösztönözük a mese olvasása közben. A kérdések szerepe, hogy a mese tovább éljen a szülő és a gyermek közti beszélgetésben, hogy személyes élménnyé váljon kettőjük kapcsolatában.

 

Meseolvasás és zeneiség egy mesekönyvben

Több mozgásos, eljátszós és hangutánzó mondóka, dal, vers is tagolja a meséket.  Így a közös élmény mondókázással, verseléssel és énekléssel egészül ki, a ritmusérzéket fejlesztve, ami pedig a beszédfejlődésre, a nyelvi képességekre, de még az íráskészségre is pozitív hatással van. Móna szeret rímeket faragni, játszani a szavakkal és erre sarkallja az olvasó kisgyermekeket is. 

Szem, szem, kicsi szem, benne kerek reteszem.

Kicsi fényben, nagy sötétben – pupillának nevezem.

 

Keress minket kérdéseddel/rendeléseddel kapcsolatban:

Telefonszámunk: +36 20 66-56-199 vagy +36/20-51-33-424

E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Személyesen itt tudod átvenni rendelésedet: 2133 Sződliget, Petőfi Sándor u. 9. 

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

Miller-Ferjentsik Viola

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu

Skype: szokimondoka

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel: 2133 Sződliget, Petőfi Sándor u. 9. ingyenes* 

Személyes átvétel: P Mobil üzlet, 1132 Budapest, Csanády utca 12/a – 500 Ft* 

Postai úton: Magyarországon csak szókártyákat tudsz így rendelni, – 390 Ft-ért*

Csomagpontra – 890 Ft

GLS futárszolgálat segítségével – 990 Ft

USA-ban USPS-el adjuk fel a csomagokat*

*= előre fizetéssel lehetséges  

Fizetési lehetőségek:

Bankkártya, készpénz (csak személyes átvétel esetén), átutalás (K&H-s bankszámlaszámunkra –10400494-50526554-53521008 – megrendelésszám vagy a megrendelő nevének feltüntetésével), utánvét (+191 Ft), PayPal

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: