Főoldal/Játékgyűjtemény E-book

Játékgyűjtemény E-book

390Ft

Szülői útmutató és Játékgyűjteményben hasznos tippeket, cikkeket találsz a játékos fejlesztésről, környezeti és zenei nevelésről, beszédfejlesztésről. A SzóKiMondóka Óvoda játékcsomagjához készült útmutató a beszédfejlesztéstől kezdve, a SzóKiMondóka által érintett összes határterületről ad további információt, túlmutatva a játékcsomag keretein. Emellett persze, mint a csomaghoz készült útmutató, leírja, hogyan használd a csomag elemeit (kisfilm, szókártyák, mesekönyv) annak érdekében, hogy játékosan fejleszd gyermeked szókincsét, beszédkészségét, közben ismerkedjetek az olvasással és a szavak írott alakjával.

A könyvet letölthető e-book formájában kapod meg. Ha nyomtatva szeretnéd, akkor a postaköltség kifizetésével tudod megrendelni. 

Cikkszám: 204 Kategória:

Leírás

SzóKiMondóka: Használati útmutató és játékgyűjtemény
  • 44 oldal
  • kötés: puhakötés
  • felnőtteknek való olvasmány

Az Óvoda játékcsomagba készült Szülői útmutatóban összeszedtünk minden fontos tudást, amit a gyerekek beszédfejlesztéséről olvastunk, hallottunk és tapasztaltunk. Vanóné Varga Judit képességfejlesztő pedagógus és Miller-Ferjentsik Viola szociálpedagógus, a SzóKiMondóka megalkotója, közösen írták meg ezt az útmutatót, hosszas kutatómunka eredményeként. Cikkeink foglalkoznak a fejlesztés fontosságával, az agy fejlődésével és az agyi területek összekapcsolásával, amelynek szép példája a SzóKiMondóka. Nem csak a különböző érzékelési területeket kapcsolja össze a SzóKiMondóka (látás, hallás, beszéd, mozgás) de a 4 fejlődési területet is: 

A beszédfejlesztés területén pedig igyekeztünk átfogó tanácsokat adni, hiszen ez a SzóKiMondóka egyik legfontosabb ismérve. A kisebbeknek a beszéd elindulásához adunk tanácsokat, a nagyobbaknak szókincsfejlesztő, önkifejezést elősegítő játékokat gyűjtöttünk össze. Fontos területünk még az olvasás előkészítése, ehhez is számos játékot sorolunk fel. Az időgazdálkoásról, tehetséggondozásról és a zenei nevelésről is írunk. Részletezzük a játék szerepét a gyermek fejlődésében és a szülő szerepét mindebben.

Bár az útmutató az Óvoda játékcsomaghoz készült, bőven túlmutat annak keretein és a szülők, pedagógusok rengeteg ötletet találnak benne, amelyekhez nem szükségesek a játékcsomag elemei. Mint minden SzóKiMondóka termékhez, ehhez az útmutatóhoz is jár szakmai támogatásunk, keress minket bátran!

 

Keress minket kérdéseddel/rendeléseddel kapcsolatban:

Telefonszámunk: +36/20-51-33-424

E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Személyesen itt tudod átvenni rendelésedet: Katica Könyv Műhely 1062 Budapest, Bajza u. 24.  

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu

Skype: szokimondoka

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel: 1062 Budapest, Bajza u. 24. (akár előre utalás nélkül is, készpénzzel fizetve)

2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 39. – az ipartelepen hátul – ingyenes* 

Személyes átvétel: B-Mobil üzlet, 1132 Budapest, Csanády utca 12/a: 500 Ft* Nyitvatartás hétfő-csütörtök 9-17, péntek 9-15.  

Postai úton: Magyarországon csak szókártyákat, Ki beszél?-t, foglalkoztatókat, napirendet, mondóka kockát és CD-t tudsz így rendelni: 390 Ft-ért*

GLS csomagpontra: 990 Ft

GLS futárszolgálattal házhozszállítás: 1290 Ft

USA-ban USPS-el adjuk fel a csomagokat: 3600 Ft-ért*

*= csak előre fizetéssel lehetséges  

Fizetési lehetőségek:

Bankkártya, készpénz (csak személyes átvétel esetén), átutalás (K&H-s bankszámlaszámunkra –10400494-50526554-53521008 – megrendelésszám vagy a megrendelő nevének feltüntetésével), utánvét, PayPal