fbpx
Főoldal/Játékgyűjtemény E-book

Játékgyűjtemény E-book

390Ft

Szülői útmutató és Játékgyűjteményben hasznos tippeket, cikkeket találsz a játékos fejlesztésről, környezeti és zenei nevelésről, beszédfejlesztésről. A SzóKiMondóka Óvoda játékcsomagjához készült útmutató a beszédfejlesztéstől kezdve, a SzóKiMondóka által érintett összes határterületről ad további információt, túlmutatva a játékcsomag keretein. Emellett persze, mint a csomaghoz készült útmutató, leírja, hogyan használd a csomag elemeit (kisfilm, szókártyák, mesekönyv) annak érdekében, hogy játékosan fejleszd gyermeked szókincsét, beszédkészségét, közben ismerkedjetek az olvasással és a szavak írott alakjával.

A könyvet letölthető e-book formájában kapod meg. Ha nyomtatva szeretnéd, akkor a postaköltség kifizetésével tudod megrendelni. 

Cikkszám: 204 Kategória:

Leírás

SzóKiMondóka: Használati útmutató és játékgyűjtemény
  • 44 oldal
  • kötés: puhakötés
  • felnőtteknek való olvasmány

Az Óvoda játékcsomagba készült Szülői útmutatóban összeszedtünk minden fontos tudást, amit a gyerekek beszédfejlesztéséről olvastunk, hallottunk és tapasztaltunk. Vanóné Varga Judit képességfejlesztő pedagógus és Miller-Ferjentsik Viola szociálpedagógus, a SzóKiMondóka megalkotója, közösen írták meg ezt az útmutatót, hosszas kutatómunka eredményeként. Cikkeink foglalkoznak a fejlesztés fontosságával, az agy fejlődésével és az agyi területek összekapcsolásával, amelynek szép példája a SzóKiMondóka. Nem csak a különböző érzékelési területeket kapcsolja össze a SzóKiMondóka (látás, hallás, beszéd, mozgás) de a 4 fejlődési területet is: 

A beszédfejlesztés területén pedig igyekeztünk átfogó tanácsokat adni, hiszen ez a SzóKiMondóka egyik legfontosabb ismérve. A kisebbeknek a beszéd elindulásához adunk tanácsokat, a nagyobbaknak szókincsfejlesztő, önkifejezést elősegítő játékokat gyűjtöttünk össze. Fontos területünk még az olvasás előkészítése, ehhez is számos játékot sorolunk fel. Az időgazdálkoásról, tehetséggondozásról és a zenei nevelésről is írunk. Részletezzük a játék szerepét a gyermek fejlődésében és a szülő szerepét mindebben.

Bár az útmutató az Óvoda játékcsomaghoz készült, bőven túlmutat annak keretein és a szülők, pedagógusok rengeteg ötletet találnak benne, amelyekhez nem szükségesek a játékcsomag elemei. Mint minden SzóKiMondóka termékhez, ehhez az útmutatóhoz is jár szakmai támogatásunk, keress minket bátran!

Keress minket kérdéseddel/rendeléseddel kapcsolatban:

Elérhetőségeink:

Telefonszámunk: +36/20-66-56-199
E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu
Skype: szokimondoka

Szállítási lehetőségek és költségek:

Magyarországon belül a GLS házhozszállítás és a GLS CsomagPont szállítási költsége a kosárértéktől függően, sávosan változik. Minél nagyobb értékben rendelsz, annál olcsóbb, vagy akár ingyenes is lehet számodra a szállítás:

10.000 Ft alatt 1590 Ft
10.000 - 13.000 1290 Ft
13.000 - 16.000 890 Ft
16.000 felett ingyenes

A GLS Futárszolgálat esetében, a futár házhoz viszi a terméket. Fontos pontosan megadnod a telefonszámodat, hogy ha bármi gond van a csomag átadásával, el tudjon érni a futár.

A GLS CsomagPont esetében a csomagodat a "Pénztár" oldal utolsó lépésénél megjelenő térkép segítségével kiválasztott Átvevőhelyre juttatjuk el, ott veheted át a csomagpont nyitvatartási idejében.

Örömmel jelentjük, hogy újból van lehetőség személyes átvételre két helyen is. Ha ezt választod, akkor értékhatártól függetlenül ingyenes a szállítás, de előre kell fizetni.

2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 41. – az ipartelepen hátul, Webshopiroda.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-15.00.
Csomagod a megrendelés másnapján tudod itt átvenni.

1062 Budapest, Bajza u. 24. - Katica Könyv Műhely.
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 9.00-16.00, péntek 9.00-14.00.
Csomagod a megrendelés másnapján 13.00 órától tudod itt átvenni.

Külföldre történő szállításnál a célország szerint, változó a költség, hogy pontosan mennyibe kerül az adott országba történő szállítás, arról a "Kosár" oldalon található szállítási díj kalkulátor alapján kaphatsz pontos információt.

Fizetési lehetőségek:

Elektronikus fizetésre alkalmas bankkártya, átutalás (K&H-s bankszámlaszámunkra -10400494-50526554-53521008 - megrendelésszám vagy a megrendelő nevének feltüntetésével), PayPal vagy utánvéttel a csomag átvételekor.

További részletes információkat a "Rendelési-, fizetési- és szállítási információk" oldalon találhatsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top