/SzóKiMondóka Mondóka

SzóKiMondóka Mondóka

1750Ft

Valami, ami róla, rólatok szól, amit elő lehet adni a családban, amit megunhatatlanul lehet kántálni, ami örök emlék marad… Egy személyre szóló mondóka. Írd meg nekünk gyermeked kedvenc játékát, becenevét, tulajdonságait, amiről úgy érzed, hogy jellemzi őt… Ezekkel a szavakkal mi zsonglőrködünk, játszunk, összerázzuk és mondókát szövünk belőlük. 

Egy személyre szóló mondókát, csak Neked! 

Cikkszám: 205 Kategória:

Leírás

SzóKiMondóka versrendelés – személyre szabott mondóka csak Neked!

Mi annyira szeretjük a mondókákat, hogy egy különleges meglepetést ajánlunk Neked és gyermekednek: Egy személyre szóló mondókát. Ami róla, rólatok szól, amit elő lehet adni a családban, amit megunhatatlanul lehet kántálni, ami örök emlék marad.

,,Ez a vers pont olyan mint a Borink, nagyon szépen köszönöm gyönyörű szép, és nagyon boldogok vagyunk, hogy a kislányunknak saját verse van. Alig várom, hogy a szobája falára kitegyük. Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük!!!!” (18 hónapos Bori anyukája)

Hogyan is működik?

  • Rendeld meg tőlünk a mondókát webshopunkban.
  • Ezután felvesszük veled a kapcsolatot emailben, azon a címen, amelyet megadtál.
  • Majd írd meg nekünk azokat a szavakat, kifejezéseket, tulajdonságokat, amelyek gyermekedre jellemzőek, és szeretnéd viszont látni a min. 6 soros mondókában!
  • A személyre szóló mondókátokat írónk 3 munkanapon belül elkészíti.
  • Majd elküldjük neked emailben a kész mondókát egy egyedi sablonra illesztve PDF formátumban, illetve külön a szöveget is.

Keress minket kérdéseddel/rendeléseddel kapcsolatban:

Telefonszámunk: +36 20 66-56-199 vagy +36/20-51-33-424

E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

 

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

Miller-Ferjentsik Viola

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu

Skype: szokimondoka

Szállítási lehetőségek:

A mondókát emailen küldjük ki színes háttérre szerkesztve, amit otthon tudsz kinyomtatni, illetve szövegként is megkapod. 

Fizetési lehetőségek:

Bankkártya, készpénz (csak személyes átvétel esetén), átutalás (K&H-s bankszámlaszámunkra –10400494-50526554-53521008 – megrendelésszám vagy a megrendelő nevének feltüntetésével), utánvét (+191 Ft), PayPal

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: