Vásárlói vélemények a SzóKiMondókáról

Kislányom 7 éves és külföldön élünk. Sajnos angolul válaszolt vissza, ezen szerettem volna változtatni illetve megőrizni a magyar nyelvet. A SzóKiMondóka rendszerével nagyon egyszerű minden nap a magyar nyelvet fejleszteni. Nagyon szereti a dalokat, verseket, kártyás feladatokat és a meséket is. Már másfél hónap után is rengeteget fejlődött, sokkal biztosabban beszél!

Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek!

Varga Renáta

Malaga

Kisfiamnak (4 éves) nagyon tetszik az Óvoda játékcsomag, a film, a játékok, a mondókák, a dalok, a  mese, a szókártyák és a foglalkozásterv ötletei. Minden. Gyorsan haladunk vele, mert nagyon érdekli. Néhány olvasás után már mondta a mesét!

Köszönjük!

M. Andrea

Nagyon szuper az egész program nagyon szeretik a gyerekek!
A nagyobbik fiamnak volt gondja a nyelvvel, pár hét alatt úgy beindult nála minden hogy azóta egyfolytában mondatokban beszél.😄
Biztosan mindenkinek ajánlani fogom, szuper találmány!
Matondó Szilvia

Ausztria

Igazán nagyszerű ez a Szókimondóka! A kislányom nagyon szeret vele játszani és úgy látom sokkal könnyebben tanulja meg a szavakat is.
Kellemes Ünnepeket Kivánunk!
German Adrienne, New York
German Adrienne

New York

 

Kedves Viola!

Nem akarom az idejét rabolni azzal, hogy örömködök, de a kisunokám nagy örömmel csinálta az első napot. A kártyákat már használtuk mióta megérkezett a csomag. Meglepő mennyire nyitott rá a gyerek, mennyire együttműködő! Pár alkalom után már a szóképről felismerte a szavakat, balról jobbra magától mutatta, közben kiejtette, MONDTA – az a gyerek, aki eddig mutogatva kommunikált. Csodálatos!
Imádkoztam, hogy Isten mutasson lehetőséget ahhoz, hogy a gyermek kilépjen a „csendburkából”! Mutassa meg, hogy mi hogyan tudunk ebben segítségére lenni! Pár szót használt, de azok már nem voltak arra elegek, hogy megértesse magát és egyre többször dühöngött, mert nem tudtuk megfejteni mit szeretne. A nagyobb tesók viccesnek találták, nevettek – ez neki megalázó volt és még haragosabb lett. Be volt zárva a gondolataiba! ❤️🙏🏻

Köszönjük!

Mező Erika, Hajdúböszörmény

 

Kislányom 2 évet töltötte májusban. Már majdnem egy éve szókimondókázunk. Nagyon szereti a feladatokat, videókat. Minden nap kéri, hogy szókimondókázzunk. Most épp a Levegő játékcsomagnál tartunk. Nagyon szuperek a dalok, mondókák megzenésítései a filmben. Nagyon sok mondókát kívülről tud már.

Horváthné Szulyák Anita

Debrecen

A Szókimondóka hatalmas érték és nagyon hasznos, minden kisgyermekes szülőnek szeretettel ajánljuk továbbra is ismerősi körünkben. Nekünk nagyon sokat segített, nagyon szeretjük továbbra is.

Mindent köszönünk mégegyszer!

Bányainé Rónai Tímea

Miskolc

Sziasztok!

Remek mesekönyvek, a szókartyák nagyon hasznosak.
Mindig fel lehet hozni Móna és Marci történeteit a mindennapokban, például kézmosáshoz (Kosz, kosz, kosz mondóka) vagy a fürdéshez való mondóka, amit örömmel vesz a kislányom és már magától is említi őket. Szívesen mondogatjuk napközben.
A szókártyák kifejezetten ötletesek, szeretjük őket! Augusztusban lesz 2 éves a lányom és 1 éve, hogy elkezdett járni a csomag és elejétől kezdve nagyon szeretjük mindketten.
Még beszélni nem tudott, csak pár szót talán, és már akkor meséltem neki a könyvekből. Azóta pedig minden este kötelező Móna és Marcit olvasni amit ő választ ki.
Köszönjük, hogy használhatjuk! 🙂
Rubás-Jenei Julianna
Kétegyháza

Sziasztok Bodnár-Tóth Regina vagyok Budapestről ő pedig a kislányom Olivia.

Amikor hallottam erről a fantasztikus könyvről nagyon megörültem. A kislányomnak nagyon tetszett, mókázunk, nevetünk és játékosan tanulunk együtt.

Nagyon szépen köszönöm az alkotóknak hogy ezt létrehozták mert rengeteget segített vele és még én is imádom ezeket.

Csak ajánlani tudom mert fantasztikus és ezt lehetne ragozni de nincs értelme meg kell rendelni és nem lesz csalódás.

Köszönöm szépen nektek mégegyszer.❤️

Bodnár-Tóth Regina

Budapest

Elkezdtük végre a szókimondókát és mindketten nagyon szeretjük. Engem teljesen lenyűgöz a hatása, hogy a kislányom mennyire élvezi, hogyan rakosgatja a kártyákat a könyvhöz. A kis 5 hónapos fiunkat is már most próbálom bevonni, és mutogatom neki a kártyák képes felét.

Így mindannyian remekül szórakozunk.

Nagyon örülük, hogy rátok találtam. Már bánom, hogy a teljes csomagot nem rendeltem meg rögtön, de majd arra is sort kerítek.

Sok szép napot és kreatívkodást.

Linqvist Cecília

Svájc

Mióta megkaptuk az utolsó könyvet minden este azt olvassuk. Nagyon szeretjük Móna és Marci történeteit.

Varga Bálint Zsanett

Norvégia

Nagyon elégedett vagyok. Sikerült felkelteni vele a kisfiam érdeklődését a beszélgetés iránt. A megvásárlása óta minden nap előkerült a foglalkoztató csomag és ezzel párhuzamban látványosan elindult a szókincsének bővülése is. Igényesen összeállított fejlesztő csomag. Köszönjük!

Reichenbach Edit

Pázmánd

Nekünk nem csak a beszédindításban, hanem a szobatisztaság kialakításában is nagy segítségünkre volt a Szókimondóka kapcsán Móna baba. Röviden a mi történetünk annyi, hogy amikor a kisfiam elmúlt 2 éves, elkezdtük szépen bilire szoktatni, ami nagyon szépen ment is, teljesen a kistesó érkezéséig. Nálunk nem a beszédben volt torpanás, hanem ebben. Onnantól, hogy a kislányom itt volt velünk, a kisfiam sem volt hajlandó pelus nélkül létezni. Iszonyatosan nagy hiszti volt abból ha bilire kellett ülni. Aztán eszembe jutott, hogy hátha Móna és Marci a segítségünkre lenne. Amikor Móna és Marci elmagyarázta Hunornak, hogy ő már nagyfiú, és neki kell példát mutatnia a kishugának, akkor újra el tudtunk indulni az úton. Napi szinten elővesszük őket, rájuk néha jobban hallgatnak, mint rám 😅. De ha célt érünk, nem bánom. Mostanában már a kislányomat is elkezdték érdekelni a szókártyák és a kisfilm is, a kisfiam pedig már teljesen más szemmel nézi, “olvassa” a könyveket, szókártyákat. Most már ő “tanít” minket, pl. hogy Magyarország legnagyobb tava a Balaton vagy hogy a leghosszabb folyója a Duna! Nálunk soha nem volt erőltetve, mindig megvártam míg ő kérte, hogy kártyázzunk, és azt kell hogy mondjam azóta is hetente legalább 3-4x előkerülnek. A kislányommal pedig most fogjuk elkezdeni az elejéről!

Köszönjük, hogy megalkottátok ezeket a csomagokat!
Az idén kezdem a TSMT terapeuta képzést! Terveim szerint a ti kiadványaitok is nagy hasznomra lesznek a munkám során!
Üdvözlettel:
Antalné Fehérvári Anita, Antal László Hunor és Antal Anna

Szia!
Csupán egy visszajelzést szeretnék adni! 😊
Kislányom jelenleg 16 hónapos és imádja a szókártyákat.
Naponta többször is előveszi és tanuljuk. Mind a két oldaláról felismeri. Igaz a videón nem igazán jön vissza, hisz a kamera megzavarta kicsit ☺️🥰
Egyszóval imádjuk és várjuk a további csomagokat. Örülünk, hogy rátaláltunk a Szókimondókára 😁!
Azért rendeltünk meg a csomagokat, hogy ezáltal is tudjuk fejleszteni a kislányunkat.
Sok sikert kívánunk a továbbiakban, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Fogadd szeretettel Lia képét és videóját 🥰😍

Kiss Gyöngyi

24 hónapos előfizető

A kislányom 4 éves, nem beszélő autista, aki imádja a betűket. Még a diagnosztizálás előtt vettem meg neki a kezdőcsomagot.

Bevált. Szeretünk a kártyákkal játszani! A következő rendelésnél a tematikus kártyákat is belevesszük a csomagba egy-egy sorozat mesekönyv mellé.

Köszönjük!!! És nagyon kíváncsiak leszünk a készülő csomagra is.

Kelemen Viktória

Szívesen előfizetnék a 24 hónapos programra, de nekünk már majdnem minden megvan 😊!

Életünk eddigi legjobb döntése volt amit a kisfiunkkal kapcsolatban hozhattunk! Úgyhogy senki nem vaciláljon, mert minden fillért megér!

Antalné Fehérvári Anita

Miskolc

Kisfiam Lacika 3 és fél éves, mosolygós, kiegyensúlyozott, humoros kisfiú. A bölcsődei és most az óvodai környezettől is ezeket a visszajelzéseket kapjuk. Szívesen hallgatja a meséket, mindent megért. Nagyon szeret rajzolni, korához képest részletesen rajzol (pl.autót lámpával, szirénával). Számokat, betűket már két éves kora körül ismerte, (rámutatott arra amelyiket kértük tőle). Apukája testnevelő tanár, így a tornatermet második otthonának érzi, szeret mozogni, ügyesen tornázik. Leginkább igen-nem válaszokkal és mutogatással kommunikált 3 éves koráig. Mivel a bölcsödei időszak alatt illetve a nyáron sem kezdett el többet beszélni, így magánúton indultunk el segítséget kérni. Augusztus végén voltunk neurológusnál, diagnózisa alapján a megkésett beszédfejlődése mögött idegrendszeri éretlenség áll. Kétféle tornát javasolt nekünk. Tsmt, amelyhez beszereztük a szükséges eszközöket így itthon is tudjuk csinálni a feladatokat. A másik egy kondjuktoros foglalkozás, heti egy alkalommal, ahol a kondjuktorral mind mozgásos mind pedig logikai feladatokat végeznek beszédindítás céljából. Most járunk kb. fél éve. Mostmár ott tartunk, hogy akar Lacika beszélni, szavak elejét mondja, több szót használ. 🙏😊 De a lényeg, hogy akarja mondani, figyeli a szánkat, hogy hogyan beszélünk. A kiejtéssel vannak problémák, ezért most már logopédushoz is járunk, szintén hetente egy alkalommal. Szeretnénk mi is itthon a beszédfejlődéséhez minél magasabb szinten, minőségben hozzájárulni. Ezért is jelentkeztem a SzóKiMondóka 24 hónapos programjára az ősszel. Lacika nagyon szereti ezeket a könyveket, kártyákat. (Ő a kártyákat szívesebben mondja a betűs részéről, úgy szókártyázunk hogy a szöveges rész van felül és mondja, hogy mi van odaírva.) Többször vitte már be az óvodába, ott is nagyon tetszett a gyerekeknek is. A logopédushoz is elvittük megmutatni, hogy miből is gyakorlunk itthon. Elő is fizetett rá a logopédus is, annyira megtetszett neki. 🙂 Mi nagyon szeretjük a Dvd-ket is, van mikor egymás után 4-5-ször is megnézni. A víz és az óvoda dvd van meg nekünk, nagyon szuper mindkettő. A víz dvd már karcos is. 😄 Mindig hónap elején nagy izgalommal várjuk az újabb könyveket. Összességében amit a SzóKiMondókától kapunk minden alkalommal az egy tényleg nagyon szépen, igényesen és célzottan összerakott csomag, melyeknek az alapja a gyermekek beszédkészség fejlesztése, illetve segítséget nyújt nekik a világ dolgainak megismerésében, megértésében, játékos formában.

Köszönjük!

Üdvözlettel, Forgács-Gál Szilvia

Home office-os mindennapok Zalánnal és a Szókimondókával 🥰
Mikor kikukkantok a laptop mögül és a 3 évesem azt mondja, “anya, gyere” – kezében a kártyával, akkor érzem igazán, hogy az Óvoda csomaggal sem nyúltunk mellé Készülünk az ovira! ❤️

Büszke vagyok rá, hogy nálunk a SzóKiMondóka a menő a divatmesékkel szemben! Köszönöm az alkotóknak, hogy ennek a különleges utazásnak a részese lehetek a kisfiammal! A SzóKiMondókával garantált a minőségi időtöltés! ❤️🙏🏻

Harcz Judit, lelkes rajongó

Vasvár

Nagy öröm számunkra, hogy rátaláltunk a SzóKiMondóka játékra!! 😊 Kisfiam 3 éves, még nem beszél. Súlyos betegséggel kellett megküzdenie, a logopédus azt mondta hosszú és nehéz út áll előttünk. A játék előtt 2 szót mondott ki, a szókimondóka használata óta AMIÉRT RAJONG A KICSI már több szóval is próbálkozik, és az összes kártyát felismeri. Naponta többször kéri hogy játsszunk, széles mosollyal az arcán nézi a kis videót, figyel, tanul, koncentrál, nem tudja megunni!!! A kedvenc játéka lett, Szókimondóka mindenek felett!! 😍

Először az óvoda csomagot rendeltük meg, s látva a gyermek örömét, érdeklődését, amikor KIMONDTA A KÁRTYA EGYES SZAVAIT, nem volt kérdés, hogy megrendeljük a többi részét is a játékcsomag sorozatnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! 🙏❤
Ui: A szókimondóka szópárbaj applikációt is nagyon szereti, sajnálom hogy nincs több része. Szívesen játszik vele, ha sokat kell várakoznunk egy-egy vizsgálat előtt, eltereli a figyelmét és megnyugtatja őt. Köszönjük!!
Pércsi Margit, Benett anya ❤

Nemcsak hogy ajánlanám a klubot, baráti körben, családban szoktam is ajánlani. Nagy segítséget jelent nekem a sok dal, mondóka, mert sajnos magamtól nem sokat ismertem. A filmek pedig nagyon jók, tényleg életre nevelnek. Nagyon szeretem a klubot és a SzóKiMondókát!

Rónai Tímea

a Foglalkozz velem! klubról

Továbbra is nagyon szeretjük a SzóKiMondókát, a Föld játékcsomag nagyon bejött az egész családnak. Sokat kertészkedtünk nyáron, jó megerősíteni ilyen formában is a kert szeretetét kisfiunkban. Nem gondoltam volna, hogy a giliszta és a csiga az első szavai egyike lesznek. 🙂

Rónai Tímea

a Föld játékcsomagról

Egy hónapja találtam rá SzóKiMondóka oldalra. 23 hónapos a fiam, a Covid fertőzése után nem volt hajlandó beszélni, erre kerestem megoldást. Többet találtam. Imádja a fiam a könyveket, a játékcsomagokat (már hármat is elővettünk), a dalokat, mondókákat. Kétség kívül az óvoda játékcsomag a kedvence. Nekünk sokat segített. Nem csak a beszéddel kapcsolatban. Naponta többször is elővesszük. Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂 

A SzóKiMondóka csapatának pedig köszönjük a munkáját!

Fábjánné Balogh-Szabó Renáta

Szentes

 

 

A SzóKiMondókát először a Facebook-on láttam. Sokat gondolkodtam, hogy rendeljek-e, majd annyiban maradt. Év elején elkezdtem egy szakmát. Kb 10 éve nem jártam a fővárosban. Úgy gondoltam, majd gyalog megyek mindenhová, és amit megspórolok, abból Annának veszek valamit. Természetesen feladtam a sétát 4 óra hossza után. 😅 Pont akkor láttam meg egy boltot a keleti pályaudvar környékén. (Katica Könyv) Bementem. Mikor megláttam nagyon megörültem, mert volt bemutató darab. Ez volt a a Család csomag, amit meg is vettem. Azóta minden anyukának megmutattam, mivel mindenki csodálja Annát.

Sokan nem értékelik, mert nem próbálják ki. Túl sok ember rohan. Eltelik az idő. Később bánni fogják, hogy nem töltötték a gyermekeikkel.
Minőségi kártyák. Pedig minden nap használjuk. Kopás már látszik, de nem gondoltam, hogy ilyen sokáig bírja. A könyvek is szuper minőségi. Minden nap lapozza, nyúzza. Mégsem szakadt el egy oldal se. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Szókimondokára. Köszönjük szépen. A legkedvesebb játéka. Igazából talán az egyetlen, amit szeret.

Molnár Réka

Tiszaújváros

Nagyon örülök, hogy rátalálatam a SzóKiMondóka programra. Ausztráliában élünk, és a hároméves kisfiam kétnyelvű nevelését, a magyar nyelv megőrzését nagyon fontosnak tartom. Nyelvtanárként pontosan tudom, hogy ha a kétnyelvű gyerekek első nyelvét nem serkentik kellőképpen, az nem csak az első nyelv további fejlődését befolyásolja negatívan, hanem a második nyelvre is kihat. Nagyon fontos tehát, hogy mindkét nyelvet egyformán fejlesszük. Az én feladatom szülőként a magyar nyelv erősítése, mert az angolt úgyis megtanulja az óvodában, iskolában.

Újszülött kora óta mondókázok, énekelek a kisfiamnak magyarul, de még ennek ellenére is kezdtem észrevenni, hogy az angol nyelvű óvoda hatására már gyakrabban szeretett volna angol dalokat énekelni. Amióta szókimondókázunk, a már ismert magyar mondókákat is szívesebben mondja magától, és sok új kedvence is lett a csomagból. Még a tusolóban is pont, pont, vesszőcskét rajzolunk az üvegfalra, a kézmosó dal pedig megkönnyíti az időnként küzdelmes kézmosást. Kisfiam nagy kedvence a cipőkről szóló hangutánzós vers, ezt mindig sokszor kéri, és nagyokat kuncog, ahogy a hozzá kapcsolódó cselekvéseket csináljuk.

Nagyon hamar ráérzett a kártyák használatára. Ezt tükrözi az alábbi történet is. Egyszer a délutáni alváshoz is bevitte magával a kártyákat, és a paplan alatt mondogatta a szavakat. Amikor már kezdtem megelégelni, hogy nem alszik, kivettem a kupacból az „anya” és az „álmos” kártyákat, és mutattam neki, hogy én már álmos vagyok, aludni szeretnék. Erre szemrebbenés nélkül kiemelte és felmutatta a „nem” kártyát tiltakozása jeléül.

Mi így használjuk a játékcsomagokat:

  • A 6 csomagot és a Testrészek mesesorozatot beosztottam 18 hónapra – 1 csomagot kb. 3 hónapig használunk. (Mivel Ausztráliában fordítva vannak az évszakok, némileg módosítanom kellett a sorrenden).
  • Az egyes csomagok adják az alaptémát, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy a „tanmenetet” az évhez.
  • A szókártyákat és a meséket minden nap elővesszük, és ha van időnk, akkor ezekhez a témákhoz keresek még verseket, dalokat a meglévő könyveinkből, vagy töltök le játékokat az internetről.
  • Igyekszem sűrűn használni a minden napi életben is az éppen aktuális téma szavait, hogy így is erősítsem azok használatát.
  • A kisfilmet kb. 2 naponta nézzük, kisfiamra motiválóan hat, hogy látja a kártyákat a filmben, és ő is hozza, mutatja, hogy neki is megvannak ezek. A filmben elhangzott szavakat, kifejezéseket magától ismétli, és sokszor akkor is felidézi ezeket, amikor mással foglalkozunk.

Összességében elmondhatom, hogy nagyon jó szívvel ajánlom a programot mindenkinek, aki fontosnak tartja gyermeke nyelvi fejlődését, és tudatosan is szeretne tenni érte!

Banfi Mariann, Ausztrália

A kártyákat nagyon szereti Zente. Amikor a DVD-t nézi akkor is körbe veszi magát velük… Sokszor megfordítja a játékot és Ő kérdezi tőlem anya mi ez? És mondanom kell, mi van a kártyán. Direkt némelyiket eltévesztem és kijavít – jaaajj anya nem jóó. Ez a …

Így játszik. Ma például, amikor felébredt hozta a kis könyvet. Olvastunk belőle. Nem minden oldalt csak a számára érdekes rajzokkal illusztráltat. Pl. ahol a kisfiú a kezével mutogatja hány éves, a tortásat, a Lila zsiráfosat, meg még néhányat…Kérdezett közben. Azután meg elmondta a maga kis módján mit hallott. Ez idáig az első eset volt, ezzel a könyvvel… George gondolta lefilmezi, de pizsiben virultunk, mondtam neki, hogy előbb meg is kellene fésülködni és egyebek.

Hódi Ágota, divattervező, Los Angeles

Nagyon jó a videó! Lucának is tetszett rögtön. Mintha a Sesame Street lenne magyarul. Ez szuper lesz akár a hosszú utakra is. Köszönöm szépen! A többit majd később, a Család videó nagyon tetszett!

Illyés-Miller Gabriella

New York

Átvettük a Szókimondókánkat 🙂 Ez a remek játékos magyarul tanuló, foglalkoztató program mostantól a londoni és angliai magyarság számára is elérhető! Köszi szépen Miller-Ferjentsik Viola (alkotó) és Eszter Neumann a futárkodásért!

Keszthelyi Ágnes

London

A SzóKiMondóka kreatív játékcsomagja életünk mindennapi részévé vált. A kártyáknak köszönhetően 4 éves kislányom felismeri a betűket, és Lackfi János mesekönyveiben behelyettesíti a megfelelő szavakat. Dalait a hétköznapi teendők során gyakran dúdoljuk, pl. kézmosás közben. Közösséget és családot erősítő kisfilmjei tudást gyarapítanak, és példát mutatnak a szeretetteli család fogalmára.

Hajnal Anna

Vajdaság, Zenta

Annyit elöljáróban el szeretnék mondani, hogy egy 5 éves, kétnyelvű (olasz-magyar) kisgyerek anyukája vagyok.

Kisfiam nem volt még 3 éves, mikor elkezdte az óvodát és ugyan értett mindent olaszul, de nem igazán beszélt. Meg is jegyezte anno az óvó néni, hogy miért nem beszél még?! 2-3 hónap leforgása alatt, behozta a lemaradását és azóta – fiú letére – be sem áll a szája 🙂
A magyarral is nagyon sokáig úgy volt, hogy mindent megértett, de nem válaszolt vissza a kérdésekre. Mivel a férjem olasz, és itt élünk olaszoknál, ezért annyira nem foglalkoztam vele, hogy még 4 évesen nem akart megszólalni magyarul, de ugyanakkor azért bántott a gondolat, hogy mit ronthattam el, hisz én sokat énekeltem- mondókáztam neki kicsi kora óta, valamint sokat beszélek hozzá magyarul, de valamiért nem akart elkezdeni beszélni.
Akkor keresgettem az interneten, valamint olvastam több szakirodalmat ebben a témában, és rábukkantam a SzóKiMondókára.
Elolvastam a honlapotokat, megnéztem a különféle csomagokat és írtam neked egy e-mailt ahol röviden felvázoltam a “problémámat” majd az ajánlásodat figyelembe véve, megrendeltem 4 különböző fejezetet. Mindig valami ünnep alkalmával megkapott egyet, és most, nem egész fél év távlatában, már büszkén mondhatom, hogy a szókártyákat szinte mindet magától felismeri, mondja a kisgyerek. Írás és kép alapján is. Rövid tőmondatokban próbál már beszélni és imádja a mondókákat.
Sajnos mivel ő nem nagyon van magyar közegben, csak én tanítom magyarul, így biztosan több időt fog igénybe venni, hogy folyékonyan, mondatokban beszéljen, de nem adom fel!
Minden nap foglalkozok vele. Most beneveztünk a Szókimondóka – Foglalkozz velem! kihívásra és büszkén mondhatom, hogy a férjem is észrevette a fejlődést a kisgyereken. Ugyan nem tudjuk nyomtatni a szókártyákat, ami a napi feladatok között szerepel, de azt is megoldottuk, hogy én lerajzoltam neki, ő meg kiszínezte.
Biztosan kijelenthetem, hogy nagyon hasznos a SzóKiMondóka és már kinéztem a honlapon , a következő kettő fejezetet, amit meg fogok neki rendelni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a készségfejlesztő játékra és izgatottan várjuk az újabb fejezeteket!
Bendi-Kiss Barbara, Olaszország

Ma meg is érkezett a csomag! Nagyon örült a fiam (22 hós) neki! 😍 Épp altatás előtt jött meg, 1 órát játszottunk vele, alig akarta letenni! Még csak ismerkedünk vele, a kártyákat és a könyvet néztük, olvastuk! Már most szeretjük! Rengetegféleképp lehet vele játszani, fantasztikus csomag! 😍
Hálásan köszönjük!
Pár képet és videót küldök az ismerkedésről! 🙂

Borostyánné Németh Andrea Alexandra

Kedves SzóKiMondóka!

Köszönöm a játékkal kapcsolatos érdeklődését és a kuponkódot. Örülök, hogy ezt a játékot választottam a (3 és fél éves kisfiú) unokámnak karácsonyra. Szívesen nézi a DVD-s kisfilmet (már ő is énekel közben), utána felismeri a kártyákat és beszélgetnek, játszanak együtt vele a szülei. Sajnos 400 km-re lakunk egymástól, így ezeket az információkat a lányomtól telefonon hallottam.

További sok sikert kívánok munkájukhoz, a SzóKiMondóka terjesztéséhez.

Üdvözlettel:

Kádár Lászlóné

Győr

Sziasztok!

Csak el akartam mondani, hogy mennyire boldog vagyok…csak 3 napja foglalkozunk a Szókimondókával, (a szinte 3 éves fiam még csak szavakat mond, elég keveset, de nap mint nap egyre többet) szóval már ma 3 kártyát ismert fel az írott(!!!!) felével(valami fantasztikus érzés, milyen gyorsan tanul belőle) mindegyiket kimondja már, és nagyon élvezi a csomagot. Ő hozza mindig oda, hogy játszódjunk! Köszönöm Viola!


Szerintem nyárra már beszélni fogunk!

Balló Kamilla

Svájc

,,Köszönöm a lehetőséget, hogy a Szókimondóka játékot kipróbálhattuk. Nagyon tetszik, hogy ennyi területet ölel át. A könyv abszolút korhű, a mai gyermekek számára jól értelmezhető, és a szórakoztatás szerepét is betölti. Nálunk nagyon fontos az élő nyelv használata, így a csoportok felváltva vették elő, és apró részletekben mesélték el a gyerekeknek. A csomaghoz tartozó kártyák nagyon jó minőségűek, a betűk jól olvashatóak még pár méter távolságból is. A gyerekek a mi óvodánkban a betűkkel napi szinten ismerkedhetnek, így sok olyan eszközünk van, ahol a kész szóval is találkoznak. Azt gondolom, ha a szavakat már rögzítették vizuálisan, akkor más szövegkörnyezetben is könnyedén felismerik, így az ismeret tudatosan automatizálódik. A testsémára javasolt gyakorlatok is hasznosak, hasonlót mi is alkalmazunk. Összegezve, a bevezető csomag nagyon színes, és ismeretben gazdag, de ahogy a csomag is jelzi ez csak egy bevezető rész. Azt gondolom, hogy alapnak mindenképpen hasznos lehet, de a többi résszel együtt válik teljessé. Köszönöm a lehetőséget, és további eredményes munkát kívánok a játék kipróbálása területén.”

Stefán Mariann, Gyermeksziget Montessori Óvoda, Budapest

Lia kislányom egy éves korától használjuk a szókimondóka kártyákat nagy lelkesedéssel. Már több kártyát is készítettünk, és esténként ő kéri, hogy szókimondókázzunk. Lassan két éves lesz, és elővettem a DVD lemezt, amit tátott szájjal nézett, és naponta kéri, nézzük meg, és mutogatja ill. a maga nyelvén mondogatja a szavakat. Nagy öröm ez számunkra, hogy játszva taníthatjuk, és egyre nagyobb igénye van rá.

Prokaj Éva

Már nagyon várjuk a következő részt! Nagyon nagyon jó, hogy ezt kitalálták és hogy megcsinálták! Sok gyereknek okoznak örömöt és játszva tanulnak ezáltal a kicsik! Mi nagyon sokat köszönhetünk Maguknak! Csak így tovább!! Mindenképpen követni fogom, önöket és a webáruházban, amint megjelenik, meg is rendelem!! Mégegyszer nagyon köszönöm! További sikereket kívánok önöknek!

Kriska Krisztina

Először is gratulálok! Nem szoktunk tévét nézni gyermekünkkel, de amit eddig próbáltunk nála 5-10 percre betenni mesét, animációt- nos: semmi nem kötötte le. Ahogy először lejátszottuk neki a Szókimondókát, rögtön tapadt a képernyőre. Negyedik lejátszás után már mutatta a fejét, ötödiknél a nyakát, hatodiknál lábát, kezét. A pont, pont vesszőcske elsőre elbűvölte, kifejezetten a hozzá tartozó animáció (ami szerintünk is nagyon jó ötlet). Elejétől a végéig érdeklődéssel fogadja, szereti, élvezi, az első hangtól kezdve mosollyal fogadja. Fejlődése szempontjából is nagyon hasznosnak bizonyul, amióta nézi, megtanulta mondani, hogy „szia” és „kint”; táncol rá, tapsol, és követeli a mackó táncot 🙂 Remek ötletet valósítottak meg, a kivitelezés pedig színvonalas. A szavak képernyőre való kiírása, a mondókák-dalok animációval való kísérése, a több formában elmondott, elmutogatott, kifejezett szavak tanulásra, figyelemre és a tanulás szeretetére ösztönzik a gyermeket.

 Amrein Tamásné Miskolci Boglárka

A SzóKiMondókában az a jó, hogy sokfélét lehet vele játszani és nem kell helyben ülni. Azt szeretjük benne a legjobban, hogy Orsi közben ugrálhat, mozoghat, mert úgyis képtelen lenne 10 percig egy helyben ülni.

Somogyi Eszter

Gödöllő

Csongor bár a célzott korosztály végén jár, mégis nagyon szereti a SzóKiMondókát. Ő maga veszi elő a dvd-t, és kéri hogy tegyük be. Sőt, a kilenc éves nővére is csatlakozik, és végig énekelik, mondókázzák az összes játékot. A baba pedig rugózva táncol és nagyon örül a közös mulatságnak.

Sallak Kinga

Mende

2 és fél éves kisfiam Leo, nemrég ismerkedett meg a SzóKiMondókával. Az első pillanattól kezdve, nagyon élvezte a különböző kártyákat, rakosgatta és próbálta kitalálni a jelentésüket. Annyira, hogy új kártyákat kellett csinálnom. A videó első alkalommal már arra késztette, hogy az egyes szavakat hangosan a szereplők után mondta. Igazi sikerélmény volt neki minden egyes szó kitalálása. Mostanában már maga kéri, hogy játszunk és nézzük a videót, egyértelműen összekapcsolja a két különböző forrást. Nagyon várjuk az új megjelenést!

Horváth Rita

New York

Mióta megvan a SzóKiMondóka, azóta állandóan ezt dúdoljuk. nagyon jó a zenéje és a legjobb az, hogy kisfiam észre sem veszi, hogy mennyit tanul miközben közösen játszunk.

Simon Judit

Miskolc

Mikor megvettük az első játékcsomagot, majd a gyereknapon az összes többi könyvet és az óvoda játékcsomagot az apuka csak belement hogy jó vegyük meg. De mára már olyannyira megszerette a játékokat, hogy valamelyik nap azt mondta: − Sok játéka van a gyerkőcnek, de ezek a legjobbak! − Olyan boldog voltam, köszönöm hogy rátok találtam és köszönjük a játékokat, a gyerkőc nagyon sokat fejlődik vele.

Lányi Nikolett

Budapest