Játékcsomagjaink  segítségével  gyerekjáték  a  fejlesztés

A SzóKiMondóka játékcsomagok segítségével komplex módon segítheted gyermeked beszédindítását,

beszédfejlődését, önkifejezését, önbizalmát és felkészítheted őt az óvodára, iskolára is.

 

Minden játékcsomagban találsz:

1. Egy képes tördeléssel készült Lackfi János mesekönyvet, amit gyermeked ölbe véve a közösen tudtok olvasni. A képek alapján ő tudja kimondani a mese legfontosabb szavait, ezáltal megérti az olvasás logikáját, részt vesz benne és sikerélménye lesz azzal kapcsolatban.

A könyvet olvashatjátok önállóan, de a szókártyákat is odateheted a könyvoldal mellé, hogy gyermeked keresse ki azt a kártyát, amit az oldalon lát.

2. Vastag, kézreálló, (elnyűhetetlen), képes szókártyákat, amelyek segítségével gyerekjáték lesz kihúzni a szavakat gyermekedből.

A kártyákkal sokféle játékot játszhattok, több oldalnyi szókártyás játékot sorolunk fel a játékcsomagokban található útmutatóban.

Kombinálhatod is a kártyákat a mesekönyvvel, vagy a kisfilmmel, amelyekben ugyanazok a szavak szerepelnek, mint a játékcsomag szókártyáin.

3. Interaktív kisfilmet dalokkal, mondókákkal és a képernyőre kiírt szavakkal.

A gyerekek látják, hallják, szájközeli felvételben is látják, majd maguk is kimondják a szavakat, eljátsszák jelentésüket, majd hozzákapcsolunk egy dalt, vagy mondókát. 

A filmet nézhetitek egyszerre, vagy részletekben, együtt, vagy egyedül, de mindig legyen interaktív a filmnézés, játsszátok el a mondókákat, mondjátok ki a szavakat. 

4. 48 oldalas szülői útmutató fejlesztési tanácsokkal, szókártyás játékokkal és rengeteg további játékötlettel.

A beszédfejlődés kezdetétől a szókicsfejlesztésen át az önálló olvasás kialakulásáig találsz játékokat a szülői útmutatóban. Az útmutató így túlmutat a játékcsomag keretein, de ugyanebben a témában nyújt további segítséget a szülőknek.  

A játékcsomag sorozat fejezetei egymásra épülnek:

Az első rész a Család, azt követi a 4 elem: Víz, majd következik a Levegő, a következő fejezet Tűz, a Föld, végül pedig az Ember zárja a sorozatot. Az első fejezetben egész szavakat emelünk ki a könyvben és a szókártyákon. A második résztől elkezdjük szótagolni a szavakat. A harmadik részben már a betűk felé lépünk tovább, egy-két kezdőbetű kiemelésével. Az utolsó fejezetben pedig eljutunk az ABC-ig. Ez a lebontó-felépítő (analitikus-szintetikus) olvasástanítási módszertan, ami a SzóKiMondóka célcsoportjának, az 1-6 éves gyermekeknek az egyetlen működő módszertan, hiszen ez a korosztály még egész (szó)alakokat lát, a betűk, mint kiragadott információ, elsőre értelmezhetetlen számára.

Napi játékok szolgáltatásunkkal minden napra kapsz egy foglalkozástervet játékcsomagjainkhoz kapcsolódóan, a Család játékcsomaggal kezdve a folyamatot.

Foglalkozz velem minden nap! 24 hónapos programunkban pedig megkapod ÖSSZES JÁTÉKCSOMAGUNK, mellé ÖSSZES KÖNYVÜNK úgy, hogy minden napra küldünk nektek játékleírást is. Ez eddigi legjobb ajánlatunk. Egy alacsony havidíjért cserébe tiéd lehet ÖSSZES kiadványunk, mellé MINDEN NAPRA kapsz foglalkozástervet rengeteg plusz anyaggal. 

Mindezt mindössze napi 199 Ft-ért!

Érdekelnek a részletek? 

 

 

KÉSZÜLTÖK AZ OVIRA? SEGÍTÜNK!

Az Óvoda játékcsomag pedig egy önálló, tematikus fejezet, az óvoda körüli szavakkal – első játékcsomagunk, a sorozat előtt megjelent bevezető fejezet.

Szókészletét óvodapedagógusok állították össze.

Ajándék CD-vel tudod megrendelni, amin a filmben szereplő dalokat találod.

 

 

Ha pedig kipróbálnád most, hogyan működik a SzóKiMondóka, az alábbi videó segítségével megteheted. 

Ültesd öledbe gyermeked és nézzétek végig az alábbi 9 perces kisfilmet: