Játékcsomagjaink segítségével gyerekjáték a fejlesztés

A SzóKiMondóka játékcsomagok segítségével komplex módon segítheted gyermeked beszédindítását,

beszédfejlődését, önkifejezését, önbizalmát és felkészítheted őt az óvodára, iskolára is.

Mit találsz a SzóKiMondóka játékcsomagjaiban?

  • interaktív kisfilmet dalokkal, mondókákkal és a képernyőre kiírt szavakkal (a gyerekek látják, hallják, szájközeli felvételben látják, majd maguk is kimondják a szavakat, eljátsszák jelentésüket) – az első 2 fejezetben még DVD-n, de kérésre elküldjük a linket is a filmhez
  • képes tördeléssel készült Lackfi János mesekönyv, amiben ugyanazok a szavak vannak kiemelve, mellette a jelentésük lerajzolva, amelyek a szókártyákon szerepelnek – így gyermeked a képről tudja kimondani a mesében soron következő szót, bekapcsolódva az olvasásba, megértve annak lényegét szerez magának sikerélményt. Valamint a szókártyákkal is tudjátok kombinálni a könyvek olvasását.
  • színes, illusztrált, vastag, kézreálló (elnyűhetetlen) szókártyák
  • 48 oldalas szülői útmutató fejlesztési tanácsokkal, szókártyás játékokkal és rengeteg további játékötlettel.

Kisfilm

Mesekönyv

Szókártyák

Útmutató

SzóKiMondóka játékmappa

A játékcsomag sorozat fejezetei egymásra épülnek. A már megjelent fejezeteket a nevükre kattintva tudod megrendelni.

Az első rész a Család, azt követi a 4 elem: Víz, majd következik a Levegő, a következő fejezet lesz a Tűz és a Föld, végül pedig az Ember zárja a sorozatot. Az első fejezetben egész szavakat emelünk ki a könyvben és a szókártyákon. A második résztől elkezdjük szótagolni a szavakat. A harmadik részben már a betűk felé lépünk tovább, egy-két kezdőbetű kiemelésével. Az utolsó fejezetben pedig eljutunk az ABC-ig. Ez a lebontó-felépítő (analitikus-szintetikus) olvasástanítási módszertan, ami a SzóKiMondóka célcsoportjának, az 1-6 éves gyermekeknek az egyetlen működő olvasáselőkészítési módszertan, hiszen ez a korosztály még egész (szó)alakokat lát és képes csak felfogni, a betűk, mint kiragadott információ, elsőre értelmezhetetlen számára.

Napi játékok szolgáltatásunkkal minden napra kapsz egy foglalkozástervet játékcsomagjainkhoz kapcsolódóan, a Család játékcsomaggal kezdve a folyamatot.

Foglalkozz velem minden nap! 24 hónapos programunk eddigi legjobb ajánlatunk. Egy alacsony havidíjért cserébe tiéd lehet ÖSSZES kiadványunk, mellé MINDEN NAPRA kapsz foglalkozástervet rengeteg plusz anyaggal. 

Három havonta lehet lemondani, fizethetsz havonta kártyával, 3 havonta utalással és évente is, amivel évi 2 havidíjat megspórolsz. 

Mindezt mindössze napi 200 Ft-ért!

Érdekelnek a részletek? 

Katt ide!

KÉSZÜLTÖK AZ OVIRA? SEGÍTÜNK!

Az Óvoda játékcsomag pedig egy önálló, tematikus fejezet, az óvoda körüli szavakkal – első játékcsomagunk, a sorozat előtt megjelent bevezető fejezet.

Szókészletét óvodapedagógusok állították össze.

Ajándék CD-vel tudod megrendelni, amin a filmben szereplő dalokat találod.

Ha pedig kipróbálnád most, hogyan működik a SzóKiMondóka, az alábbi videó segítségével megteheted. Ültesd öledbe gyermeked és nézzétek végig az alábbi 9 perces kisfilmet: