/Napirend

Napirend

790Ft

Ezzel a napirenddel könnyedén alkotsz meg egy napi ritmust a visszatérő tevékenységek körül. A napirend kialakítása megkönnyíti majd számotokra a feladatok végrehajtását és abban is segítségedre lesz, hogy gyermeked önállóságra neveld. A tevékenységeket lerajzoltuk, így gyermeked a rajzok alapján nyomon követheti hol tart, illetve a csipesz lefelé mozgatásával meg is jelölheti a soron következő tevékenységet. Közben persze játékosan ismerkedik a szavakkal, betűkkel is.

Cikkszám: 206 Kategória:

Leírás

Napirend
  • 11 napi tevékenység számontartására alkalmas képes tábla
  • csipesszel jelölhető, hogy hol tartotok a napban 
  • 11 képes szókártya, amelyekkel jelölni tudod a programpontokat
  • csipesz és ragasztó mellékelve, a szókártyák felhelyezéséhez

Laminált napirendünkkel nagyon könnyen alakíthatjátok ti is ki mindennapjaitok programpontjait. A képek segítenek a programpontok értelmezésében, ugyanakkor a szavakkal is ismerkedtek közben.

Miért fontos a napirend? Annak érdekében, hogy ritmusa legyen a napnak, hogy könnyedén kövessék egymást a tevékenységek, s gyermeked várja már a következő programot, nem árt, ha kiteszed elé jól látható helyre, hogy zajlik egy-egy nap. A mellékelt csipeszt ő is tudja a tevékenységek neve mellett lejjebb mozgatni, így nyomon követheti hol tartotok, mi lesz a következő feladata. Az időérzék a legkésőbb kialakuló képesség gyermekkorban, így gyermeked még azon méri az idő múlását, hogy mit csinál éppen. Ebben segíti őt a napirend.

Ha mindig azonos sorrendben követik egymást a napi tennivalók, gyermeked már tudni fogja mi következik, és hamarabb lesz képes önállóan véghezvinni a feladatokat. A napirend tehát az önállóságra nevelés előfeltétele. S ki ne szeretné, ha gyermeke már magától öltözne, egyedül enne és mosná meg a fogát reggeli után? A jó hír az, hogy a gyerkőkbe bele van építve a vágy, hogy önállókká váljanak. A napirenddel és az önállóságra nevelés lépéseivel ti is meg tudjátok ezt oldani. Saját napirendetek kialakításának útmutatóját és az önállóságra nevelés lépéseit megkapod egy 2 oldalas útmutatóban emailen, ha megrendeled ezt a napirendet.

 

Keress minket kérdéseddel/rendeléseddel kapcsolatban:

Telefonszámunk: +36/20-51-33-424

E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Személyesen itt tudod átvenni rendelésedet: Katica Könyv Műhely 1062 Budapest, Bajza u. 24.  

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu

Skype: szokimondoka

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel: 1062 Budapest, Bajza u. 24. (akár előre utalás nélkül is, készpénzzel fizetve)

2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 39. – az ipartelepen hátul – ingyenes* 

Személyes átvétel: B-Mobil üzlet, 1132 Budapest, Csanády utca 12/a: 500 Ft* Nyitvatartás hétfő-csütörtök 9-17, péntek 9-15.  

Postai úton: Magyarországon csak szókártyákat, Ki beszél?-t, foglalkoztatókat, napirendet, mondóka kockát és CD-t tudsz így rendelni: 390 Ft-ért*

GLS csomagpontra: 990 Ft

GLS futárszolgálattal házhozszállítás: 1290 Ft

USA-ban USPS-el adjuk fel a csomagokat: 2490 Ft-ért*

*= csak előre fizetéssel lehetséges  

Fizetési lehetőségek:

Bankkártya, készpénz (csak személyes átvétel esetén), átutalás (K&H-s bankszámlaszámunkra –10400494-50526554-53521008 – megrendelésszám vagy a megrendelő nevének feltüntetésével), utánvét, PayPal

 

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: