Köszönjük érdeklődésed!

Szeretnéd folytatni a Család játékokat?

A gombra kattintva meg tudod rendelni a következő 8 heti játékterveket 2900 Ft-ért. 

De van egy jobb ajánlatunk is…

Hallottál már 2 éves programunkról?

Minden napra játékterv, minden hónapban új kiadvány...

beszédfejlesztés

Játékcsomag sorozatunk hatékony eszköze a beszédindításnak és a beszédfejlesztésnek. A minden napra előre megírt foglalkozásterv segítségével számodra is játék lesz a fejlesztés. 

családi kapcsolatok erősítése

A mindennapos szókimondókázás garantáltan fejleszti gyermekedhez fűződő kapcsolatodat és megteremti a kereteket az együtt töltött minőségi családi időhöz. 

olvasóvá nevelés

Képes tördeléssel készült könyveink játékosan vezetik be a beszélni tanuló kisgyermeket az olvasás világába a sikerélményre és a szülővel közös olvasásra építve. 

szókincsfejlesztés

A beszédfejlődés elindulásával nem áll meg a folyamat, a SzóKiMondóka játékai segítenek a szókincsfejlesztésben, az önkifejezésben.

önbizalom erősítés

A foglalkozástervekben sok olyan kérdést találsz, amire germeked tudja, vagy hamarosan tudni fogja a választ. A jó válaszokért dicséretet kap, ami erősíti saját magába vetett hitét. 

óvodai, iskolai felkészítés

Az önkifejezés és a magabiztosság megerősítése megkönnyíti számára a közösségbe való beilleszkedést. Egy támogató környezetben megszokja, hogy végrehajtsa a feladatokat. 

Most ehhez a programhoz kedvezménnyel csatlakozhatsz:

Két éves előfizetésünk a Család játékcsomaggal indul, ami a SzóKiMondóka játékcsomag sorozat első fejezete. Mivel neked már megvan a díjnyertes Család játékcsomag, az első 3 hónaphoz úgy csatlakozhatsz, hogy 3 helyett mindössze 1 havidíjat fizetsz, amiért cserébe tied:

 • a további 8 heti játékterv a Család játékcsomaghoz – 2900 Ft értékben
 • a Láb és kéz kötet a Testrészek mesesorozatból – 2390 Ft értékben
 • a Szem és száj szókártyás mesekönyv a Testrészek mesesorozatból – 3290 Ft értékben
 • ajándék Napirend1490 Ft értékben
 • két heti foglalkozásterv a mesekönyvekhez – 500 Ft értékben

összesen 10.570 Ft értékű kiadványt kapsz mindössze 5980,– forintért, amiért két hónapig kipróbálhatod két éves előfizetésünket.

Ha nem tetszik, mondd le 50 napon belül következmények nélkül!  

vagy folytasd a Víz játékcsomaggal:

 • Lackfi János mesekönyv: Eszkimók a lakásban (a vízcsepp találkozik Mónával és mindenre kíváncsi amit testvérei az emberekről meséltek neki)
 • 15 képes szókártya
 • 23 perces interaktív kisfilm dalokkal, mondókákkal
 • esőcsináló kísérlet
 • Kézmosós dal, fürdetős mondóka

 • a Orr és fül kötet 2 Lackfi János verssel 
 • a Fej és szív mesekönyv még egy Lackfi János verssel 

 

Minden, amire szükséged van

gyermeked fejlesztéséhez:

jatékcsomagok

Játékcsomagjaink a négy évszakon mennek végig, az évszakok sorrendjében.  A Víz évszaka a tél, a Levegőé a tavasz, utána jön a  Tűz a nyárral, majd a Föld játékcsomag az ősszel és az Ember zárja a sort, ahol az óvodával ismerkedünk és  eljutunk az ABC-ig. Minden játékcsomaggal 3 hónapig játszunk. 

szókártyák

Szókártyáinkat megtalálod játékcsomagjainkban, vékonyabb változatban pedig könyveinkben is. Eleinte egész szavakat emelünk ki, később szótagoljuk őket, végül pedig a kezdőbetűkkel foglalkozunk. A 23. hónap kiadványának  segítségével pedig új szavakat is összerakhattok a már ismert betűkből. 

kisfilmek

A Család játékcsomagban csupán 16 perces a kisfilm, tele dallal, mondókával, de ahogy haladunk előre a csomagokkal, mindig egyre hosszabb. A szavakat kiírjuk a képernyőre, a gyerekek látják, hallják, kimondják azokat, majd eljátszák a jelentésüket, végül egy mondókát kapcsolunk hozzájuk.

Testrészek mesesorozat

5 könyv, mindegyikben két mese képes tördeléssel, hogy öledbe véve gyermeked is ki tudja mondani a mese legfontosabb szavait. A dalok, mondókák elengedhetetlen részei a mesének, a Lackfi János versek pedig tovább árnyalják a testrészek szerepét a legkisebbek számára is. 

móna és marci kirándul

Molnár Krisztina Rita írta nekünk ezt a sorozatot, mindegyik kötetben 8 kitörhető szókártyát találsz. A sorozat egy erdei kirándulás eseményeit dolgozza fel, Móna és Marci minden érzékszervükkel ismerkednek az erdővel: látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás.

szókimondó ökomesék

Minden kötet az ökológiai tudatosság más-más szeletére hívja fel a figyelmet nagyon is gyakorlati tanácsokkal, játékokkal, versekkel. 12 kitörhető szókártyával, újrapapírra nyomva. 

Van még kérdésed?

Szeretnél részletesebb információt arról, hogy mit takar a program és melyik hónapban pontosan mit kapsz?

Az alábbi gombra kattintva minden információt megtalálsz,

de itt csatlakozz, ha nem szeretnéd a Család játékcsomaggal indítani az előfizetést.