Vásárlói vélemények

Ők mindhárman a 24 hónapos programunk résztvevői. Kattints IDE és tudj meg többet TE is!

Részt vettem a két éves szókimondóka programban. És elégedett vagyok vele mivel 3 gyerkőc mellett nemigen akad idő saját fejlesztési kártyákat és feladatokat kitalálni meg véghezvinni, így nagy segítség volt számomra a sok szókártya. A könyveket is szeretik a gyerekek a másodikos kislányom szinte mindet végig is olvasta. Megbeszéljük a benne látottakat és ismételgetjük a szavakat, hogy a kétévesem elsajátítsa őket. És az ötévesem beszéd hibájának javításában is nagy segítség.
Még egyszer Köszönök mindent!
Falusi Kicska Georgina

Kislányom 7 éves és külföldön élünk. Sajnos angolul válaszolt vissza, ezen szerettem volna változtatni illetve megőrizni a magyar nyelvet. A Szókimondóka rendszerével nagyon egyszerű minden nap a magyar nyelvet fejleszteni. Nagyon szereti a dalokat, verseket, kártyás feladatokat és a meséket is. Már másfél hónap után is rengeteget fejlődött, sokkal biztosabban beszél! Tiszta szívből tudom ajánlani mindenkinek.

Varga Reni

Malaga

Kislányom 2 évet töltötte májusban. Már majdnem egy éve szókimondókázunk. Nagyon szereti a feladatokat, videókat. Minden nap kéri, hogy szókimondókázzunk. Most épp a Levegő játékcsomagnál tartunk. Nagyon szuperek a dalok, mondókák megzenésítései a filmben. Nagyon sok mondókát kívülről tud már. Egy kisvideót is készítettünk, ahogy mondókázik.Köszönjük szépen a lehetőséget!

Horváthné Szulyák Anita

Szakértői vélemények

,,Mi, magyarok világszerte híresek vagyunk korai fejlesztő módszereinkről, a legkisebb gyerekhez fordulás szakszerű képességéről, legyen szó akár fizikai, akár szellemi képességeik javításáról. A SzóKiMondóka is jól illeszkedik ebbe a sorba. A korai fejlesztés legjobb eszközeit veti be külföldön élő szülők számára, ahol az idegen nyelvi környezetben kemény kihívás megőrizni, karban tartani és fejleszteni a gyerek magyar anyanyelvét. Játékosan segít, szórakoztat, de közben rendkívül súlyos missziót teljesít: képessé teszi a legkisebb magyarokat a kétnyelvűségre, és az ebből fakadó összes előny maradéktalan élvezetére.”

Dr. Kumin Ferenc

new yorki főkonzul

,,A kisgyermek számára a játék maga az élet – ha játszva tanítjuk, az életre tanítjuk. A SzóKiMondóka segítségével pedig a legjobb tanítómestertől tanulhat: a szüleitől, akik számára a leghitelesebbek, akiktől a legszívesebben fogadja el a tudást.”  

Vida Ágnes

babapszichológus

,,Ma is azt szeretnénk, hogy gyermekeink sikerrel járják majd a saját útjukat, legyenek felkészültek, bízzanak önmagukban és a környezetükben. Szinte pszichológiai közhely, hogy ennek az emberformálásnak a család maradt az elsődleges és legfontosabb műhelye. A SzóKiMondóka program ehhez a korai fejlesztéshez kíván kreatív, újszerű, szakmailag megalapozott, művészi színvonalon elkészített segítséget adni.” 

Dr. Harday Silvia

pszichológus

Médiamegjelenések