/Dr. Harday Szilvia véleménye
Dr. Harday Szilvia véleménye 2015-03-18T09:22:32+00:00

“A gyermekek végett maradt meg a világ”
(Ragyogás könyve)

 

A több ezer éve leírt bölcsesség napjainkban is érvényes; ma is azt szeretnénk, hogy gyermekeink sikerrel járják majd a saját útjukat, legyenek felkészültek, bízzanak önmagukban és a környezetükben. Szinte pszichológiai közhely, hogy ennek az emberformálásnak a család maradt az elsődleges és legfontosabb műhelye.
A SzóKiMondóka program ehhez a korai fejlesztéshez kíván kreatív, újszerű, szakmailag megalapozott, művészi színvonalon elkészített segítséget adni.
Újszerű abban, hogy Magyarországon elsőként játékos formában, csaknem észrevétlenül egy-másfél éves kortól kezdődően tanít olvasni, és mindezt szeretetteljes, bíztató légkörben, egyéni ütemben teszi.

Kreatív, mert a kisgyermekek figyelmét lekötő képek, mondókák, dalok, mesék nemcsak az olvasástanulást segítik, hanem megismertetik az őt körülvevő világgal, a családdal, a játékaival, a föld elemeivel, a természet körforgásával, az emberi tevékenységekkel.
Szakmailag megalapozott, mert figyelembe veszi a fejlődési törvényszerűségeket, a családban megtapasztalt szeretetteli légkör tanulást serkentő,- a mese, a zene eddig is nagyrabecsült fejlesztő hatását.
Állandó konzultációs lehetőséget biztosít a programot használóknak, ami a készítők munkájuk iránti teljes elkötelezettségét mutatja.
A művészi színvonalat kiemelkedő tehetségű szakemberek garantálják; a gyermekeink “tiszta forrásból” eredő munkát érdemelnek!
Mint személyközpontú terapeuta, édesanya és nagymama mindezek mellett a Program egyedülállósága, a szülőkkel, nagyszülőkkel való melegséges érzelmi kapcsolata, a későbbiekben is felhasználható készségek, képességek kialakítása miatt is szívből ajánlom és megvalósulását szakmailag is támogatom!

Budapest, 2012. November 27.

Dr. Harday Szilvia pszichológus
Ny. Egyetemi docens

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: