Várod a karácsonyt, hogy újabb játékokkal bővíthesd tárházatok? Ráúntatok már mindenre, ami otthon a polcon sorakozik? Nem tudod mi lenne az, amit ő is élvezne, de mégis többet tanulna belőle, mint mondjuk egy új kisautóból?

Van egy megoldásunk számodra. Olyan játékot kínálunk, ami nem csak gyermeked, de kettőtök kapcsolatát is fejleszti. A gyermek játékosan tanul vele új szavakat, kifejezéseket, dícséretedtől pedig erősödik önbizalma és önmagába vetett hite. Játékosan és könnyedén szerez meg új ismereteket, miközben megszokja, hogy felel a kérdéseidre és megcsinálja, amit kérsz tőle. Igaz, hogy ezek olyan kérések, hogy “Mutasd meg a fejed!” vagy “Mondd, mire használjuk a szánkat?” de ha most ezt megcsinálja, holnap már másra is megkérheted. 

Ezeket a pozitív hatásokat én sem láttam előre, mikor gyerekeimmel szókimondókázni kezdtem. Nyelvi fejlesztő eszköznek találtam ki, de a fejlesztés nem maradt meg a nyelvi területen. Mára annyi hálás szülő írja le nekünk, hogy mennyi mindenre alkalmas a SzóKiMondóka játékcsomag sorozata – strukturálja az otthon töltött napokat, erősíti a családi kapcsolatokat, a gyermek játékosan tanul saját testéről és az őt körülvevő világról – hogy felsorolni is nehéz a fejlesztési területeket. Igaz, kell hozzá a te elköteleződésed is, hisz ez nem az a játék, amit odateszel a gyermek elé és az majd magától leköti őt. Kell, hogy elővedd minden nap és irányítsd a foglalkozásokat – idővel ő maga fogja hozni neked, hogy játsszatok. S hogy melyik nap milyen részét vedd elő, hogy a tegnap tanultakra építs, újat is tanuljon és a holnapra is felkészítsd – nos erre találtuk ki a Napi játékok lebontást, amit itt tudsz megrendelni 3 változatban: napi 1, napi 2 és napi 3 foglalkozáshoz. 

A Napi játékok abban segít, hogy egy játékcsomagot akár 3 hónapon keresztül is tudj használni, úgy, hogy előkerül minden nap. A foglalkozások egymásra épülnek és úgy terveztük meg őket, hogy ne legyen sok egyszerre, csak tíz-tizenöt perc, amit gyermekeddel így irányítottan foglalkozol, de nagyon hamar látni fogod a fejlesztő hatását. Ha például most elkezded a foglalkozást a Család játékcsomaggal, akkor jövő augusztusban jutsz el oda, hogy a hamarosan megjelenő Tűz játékcsomaggal játsszatok. A Napi játékok heti foglalkozástervéről hetente kapsz emailt és a Foglalkozz velem! klubban éred el, letölthető pdf formátumban. 

Hétfőtől a 4. Tűz játékcsomag 30% elővásárlási kedvezménnyel lesz rendelhető webáruházunkban és hamarosan részleteket is mutatunk a filmből. 

Ha pedig már szókimondókáztok és szeretitek játékainkat, a Foglalkozz velem! klubban találtok további letölthető játékokat és foglalkoztatókat – belépéskor ajándékcsomagot küldünk minden VIP klubtagunknak. 

Kövesd FB oldalunkat, mert egész hónapban rengeteg újdonsággal készülünk nektek! 

Ott foglaltuk össze ezt a blogbejegyzést nektek: