/Mészáros Mariann véleménye
Mészáros Mariann véleménye 2015-03-18T09:22:52+00:00

A SzóKiMondóka egy olyan projekt, ami teljes egészében magában foglalja a manapság legnépszerűbb és leghatékonyabbnak tartott kommunikatív nyelvtanítási módszert, a hagyományos gyakorlati elemekkel ötvözve.
A program a három fő tanulási típusra: vizuális, auditív és kinesztetikus (mozgásos) módszerekre épít, tehát a szülő egyéni preferenciákat figyelembe véve tudja megismertetni gyermeket, játékos formában az adott témakörrel.
Az anyag nagy segítség lehet az olvasástanulás folyamatában is, hiszen az un. globális megközelítési módot alkalmazza, azaz szóegységekre építve tanít.
Ennek a globális technikának az elsajátítása előny lehet a későbbi idegen nyelv tanulásban is.
A SzóKiMondóka játékos, interaktív interpretációja, magával ragadja a gyermekek és szülők figyelmét egyaránt, fenntartva a motivációt a folyamatos kommunikációra es az “észrevétlen tanulásra”.”

Mészáros Mariann
nyelvész

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: