/Mi megzenésítettük, Te megfilmesíted?
Mi megzenésítettük, Te megfilmesíted? 2015-05-13T11:28:08+00:00

 

A SzóKiMondókánál a szavakkal szeretünk játszani. Mondókába, mesébe szőjük, dalba foglaljuk őket, közösen, veletek a szülőkkel és a gyerekekkel. Most ennél is tovább szeretnénk menni, és kisfilmbe szeretnénk rendezni őket!

Segítetek?

Miután megzenésítettük (itt meghallgathatod) úgy döntöttünk, hogy megfilmesítjük az ismert magyar mondókát, a Pont, pont vesszőcskét. És ki tudná jobban előadni, eljátszani a Török basát, mint a gyerekek?tancarany

A SzóKiMondóka játékainak alapja a közös időtöltés, ennek egy nagyon kreatív módja a szerepjáték, színházasdi együtt gyermekeddel. Játsszátok el a Pont, pont vesszőcskét, Török basát, a nagy hasát, vagy bármi a mondókához kapcsolódó témát és küldjétek el nekünk! Filmesítsük meg együtt a mondókát!
A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

 

Részvételi feltételek:

1. Készítsetek gyermeke(i)ddel egy 2-15 másodperces videófelvételt, vagy legalább 2 db fényképet a Pont, pont vesszőcske szövege, szövegrészlete alapján. Nyers, vágatlan, otthon készített egyszerű videórészletek is lehetnek, itt a közös játék, a szórakozás a lényeg, nem a profi technika!
2. Küldjétek el nekünk a videót, vagy a képeket treefaworld@treefaworld.hu címre
vagy a SzóKiMondóka Facebookon oldalán privát üzenetben, hozzászólásként.

 ist2_4540398-flying-film-reel

Beküldési határidő:
2015. június 4.

 

Sorsolásra váró nyeremények a kis színészeknek:
Egy-egy darab 2000, 3000, 4000 Ft-os Libri ajándékutalvány, 2 db Lackfi János Milán és a sziázás mesekönyv és 2 db SzóKiMondóka játékcsomag

 

Várjuk a mondókához valamilyen módon kapcsolódó felvételeket, fényképeket! A Világraszóló premier dátumáról mindenkit értesítünk. FELVÉTEL IN…DUUUUUL! Készítsük el együtt a Pont, pont vesszőcske kisfilmet!

 

(A játékban való részvétellel a résztvevő hozzájárul  ahhoz, hogy a beküldött fényképek és videóanyag honlapunkon, Facebook oldalunkon, egyéb promóciós anyagokon megjelenhet.)

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: