A SzóKiMondókánál a szavakkal szeretünk játszani. Mondókába, mesébe szőjük, dalba foglaljuk őket, közösen, veletek a szülőkkel és a gyerekekkel. Most ennél is tovább szeretnénk menni, és kisfilmbe szeretnénk rendezni őket!

Segítetek?

Miután megzenésítettük (itt meghallgathatod) úgy döntöttünk, hogy megfilmesítjük az ismert magyar mondókát, a Pont, pont vesszőcskét. És ki tudná jobban előadni, eljátszani a Török basát, mint a gyerekek?tancarany

A SzóKiMondóka játékainak alapja a közös időtöltés, ennek egy nagyon kreatív módja a szerepjáték, színházasdi együtt gyermekeddel. Játsszátok el a Pont, pont vesszőcskét, Török basát, a nagy hasát, vagy bármi a mondókához kapcsolódó témát és küldjétek el nekünk! Filmesítsük meg együtt a mondókát!
A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

 

Részvételi feltételek:

1. Készítsetek gyermeke(i)ddel egy 2-15 másodperces videófelvételt, vagy legalább 2 db fényképet a Pont, pont vesszőcske szövege, szövegrészlete alapján. Nyers, vágatlan, otthon készített egyszerű videórészletek is lehetnek, itt a közös játék, a szórakozás a lényeg, nem a profi technika!
2. Küldjétek el nekünk a videót, vagy a képeket treefaworld@treefaworld.hu címre
vagy a SzóKiMondóka Facebookon oldalán privát üzenetben, hozzászólásként.

 ist2_4540398-flying-film-reel

Beküldési határidő:
2015. június 4.

 

Sorsolásra váró nyeremények a kis színészeknek:
Egy-egy darab 2000, 3000, 4000 Ft-os Libri ajándékutalvány, 2 db Lackfi János Milán és a sziázás mesekönyv és 2 db SzóKiMondóka játékcsomag

 

Várjuk a mondókához valamilyen módon kapcsolódó felvételeket, fényképeket! A Világraszóló premier dátumáról mindenkit értesítünk. FELVÉTEL IN…DUUUUUL! Készítsük el együtt a Pont, pont vesszőcske kisfilmet!

 

(A játékban való részvétellel a résztvevő hozzájárul  ahhoz, hogy a beküldött fényképek és videóanyag honlapunkon, Facebook oldalunkon, egyéb promóciós anyagokon megjelenhet.)