Ha követed a Facebook oldalunkat, olvashattál már beharangozót a Foglalkozz velem! klubról, ami a SzóKiMondóka online tárháza. Ha ki akarod próbálni, hogy milyen játékokra számítsd a Foglalkozz velem! klubban, akkor meghívunk ingyenes, 14 napos Foglalkozz velem! kihívásunkra, amelyhez ezen a linken csatlakozhatsz. A kihívás során két héten át minden napra kaptok egy-egy dalt, mondókát, játékot, mellé letölthető szókártyát, színezőt vagy foglalkoztatót. Ha elvégezted a kihívást, a Foglalkozz velem klubhoz is kedvezményes áron csatlakozhatsz még néhány napig. 

Milyen játékok várnak a klubban? 

7 témakörben gyűjtöttünk nektek foglalkozásokat:

  • mesék: egy koronavírusról szóló, szorongásoldó mesén kívül találsz itt minden játékcsomagunkhoz kiegészítő meséket, amikben azok a szavak vannak kiemelve, amiket a játékcsomagokban szókártyaként megtalálsz. Ha már kívülről fújjátok a játékcsomagokba került mesét, de szeretnétek tovább gyakorolni a szavakat egy-egy új mesével, itt megtaláljátok azokat. A mesék ugyanolyan képes tördeléssel készültek, amit mesekönyveinkből ismertek. 
  • dalok: mesekönyveinkben és játékcsomagjainkban megjelent dalokat találsz itt, egy helyen, így nem kell keresgélned őket – s minden dalt videóval illusztráltunk. 
  • mondókák: hasonlóan a dalokhoz, az eljátszható mondókákat eljátsszuk nektek a videóban, vagy animálva láthatod őket Mónával. A mondókák nagyban segítik a gyermekek beszédfejlődését, a mozgásos mondókák pedig még jobban hozzájárulnak az új szavak rögzüléséhez, a finommotorika kialakulásához. 
  • foglalkoztatók: eddig 3 foglalkoztató jelent meg a SzóKiMondókától, húsvét, karácsony és színek témákban. Ezekből is idézünk, de sokkal inkább kiadványaink grafikáit felhasználva találkozhatsz itt új foglalkoztató oldalakkal. Jelenleg 14 letölthető foglalkoztó oldal van, mindenféle témában.
  • színezők: szinte minden kiadványunkhoz találsz itt olyan képet, amit együtt színezhettek – megbeszélve közben a képen látható jelenetet. Pl.: Hogyan került a szemét a homokozóba? Ne szimpla színezőre számíts csak, kapcsoltunk hozzá játékot, vagy készíthetsz szókártyát is a kiszínezett képből.
  • játékok: Ismered a Móna fej kirakóst? Vagy a Testmesét? A mesében Móna és Marci kitalál egy bábjátékot, amelyben egymásra találnak a testrészek és összeáll belőlük az ember. Kivágható pálcika bábjainkkal ti is eljátszhatjátok ezt a mesét, de tanulhattok a fák szerepéről, a tavi állatokról és a föld szavairól is ebben a modulban.
  • filmek: a hetedik modul a filmek modulja. Játékcsomagjainkból ismerhetitek interaktív filmjeinket, ezekből láthattok itt részletet, de felkerültek a csomagokba került kísérletek is. Ahogyan haladunk előre a játékcsomag sorozat fejezeteinek megjelentetésében, úgy itt egyre több film várható, főleg olyan részek, amelyek nem láttak sehol máshol napvilágot. A mesék modulhoz kapcsolódóan, a játékcsomagokba került szavak kerülnek elő ezekben a filmekben is, de új környezetben, más jelenethez kapcsolódva.

A klubba beléphetsz úgy is, hogy az összes modulhoz hozzáférj, de úgy is, hogy csak 1-1 modult választasz ki, amihez hozzáférést szeretnél. Ezzel azt szeretnénk elkerülni, hogy olyanért fizess, amit nem használsz, vagy nincsen rá szükséged. Inkább vállaljuk a differenciált választás lehetőségéből adódó extra programozási feladatokat – ezért is tart még a tesztelés fázisában a klub – de nem akarjuk, hogy az ár bárkinél visszatartó erő legyen, vagy lemondja az előfizetést az első hónap után. A VIP tagok a belépéssel bele is szólhatnak abba, hogy milyen tartalmak készüljenek – ésszerű keretek közt igyekszünk teljesíteni mindenki kívánságait. Ha meglévő grafikákból dolgozhatunk, akkor nagyon hamar fogjuk tudni teljesíteni az egyéni kéréseket is. 

Mi a klub tagsági díja? 

Egy modulhoz már havi 1000 Ft-ért hozzáférhetsz. Ezt követően további havi 500 Ft-ért tudsz hozzáférést váltani a többi modulhoz: 

2 modul: 1500 Ft

3 modul: 2000 Ft

4 modul: 2500 Ft

5 modul: 3000 Ft

6 modul: 3500 Ft 

és ennél nem lesz több a Foglalkozz velem! klub havidíja, 3500 Ft-ért a 7. modult már ajándékba kapod – ez a VIP tagság. 

Az első 50 VIP belépő számára ajándékokat is tartogatunk: 3000 Ft értékben, ingyenes postaköltséggel küldünk ki egy 5 db-os kemény karton szókártyacsomagot (te választhatod ki a kártyákat), egy nyomtatott Szülői útmutató és játékgyűjteményt, amelyben beszédfejlesztési tippeket, szókincsfejlesztő játékokat és olvasáselőkészítő tanácsokat találsz a szókártyákkal játszható játékok leírása mellett. Mondóka kocka is tartozik az ajándékcsomagba. 

Ha szeretnél az elsők közt lenni, és lecsapni ezekre az ajándékokra, akkor iratkozz fel blogértesítőnkre itt, hogy értesülj róla, ha elindul a Foglalkozz velem! klub! 

A következő napokban a tesztelés folyik és hamarosan megnyitja kapuit a Foglalkozz velem! klub, annak érdekében, hogy sok új játékkal tudjuk segíteni gyermeked foglalkoztatását és fejlesztését – fizikai termékeinken túl is. 

Várunk a klubban!