Ha követed a Facebook oldalunkat, olvashattál már beharangozót a Foglalkozz velem! klubról, ami a SzóKiMondóka online tárháza. Ha ki akarod próbálni, hogy milyen játékokra számítsd a Foglalkozz velem! klubban, akkor meghívunk ingyenes, 14 napos Foglalkozz velem! kihívásunkra, amelyhez ezen a linken csatlakozhatsz. A kihívás során két héten át minden napra kaptok egy-egy dalt, mondókát, játékot, mellé letölthető szókártyát, színezőt vagy foglalkoztatót. Ha elvégezted a kihívást, a Foglalkozz velem klubhoz is kedvezményes áron csatlakozhatsz még néhány napig. 

Milyen játékok várnak a klubban? 

7 témakörben gyűjtöttünk nektek foglalkozásokat:

  • mesék: egy koronavírusról szóló, szorongásoldó mesén kívül találsz itt minden játékcsomagunkhoz kiegészítő meséket, amikben azok a szavak vannak kiemelve, amiket a játékcsomagokban szókártyaként megtalálsz. Ha már kívülről fújjátok a játékcsomagokba került mesét, de szeretnétek tovább gyakorolni a szavakat egy-egy új mesével, itt megtaláljátok azokat. A mesék ugyanolyan képes tördeléssel készültek, amit mesekönyveinkből ismertek. 
  • dalok: mesekönyveinkben és játékcsomagjainkban megjelent dalokat találsz itt, egy helyen, így nem kell keresgélned őket – s minden dalt videóval illusztráltunk. 
  • mondókák: hasonlóan a dalokhoz, az eljátszható mondókákat eljátsszuk nektek a videóban, vagy animálva láthatod őket Mónával. A mondókák nagyban segítik a gyermekek beszédfejlődését, a mozgásos mondókák pedig még jobban hozzájárulnak az új szavak rögzüléséhez, a finommotorika kialakulásához. 
  • foglalkoztatók: eddig 3 foglalkoztató jelent meg a SzóKiMondókától, húsvét, karácsony és színek témákban. Ezekből is idézünk, de sokkal inkább kiadványaink grafikáit felhasználva találkozhatsz itt új foglalkoztató oldalakkal. Jelenleg 14 letölthető foglalkoztó oldal van, mindenféle témában.
  • színezők: szinte minden kiadványunkhoz találsz itt olyan képet, amit együtt színezhettek – megbeszélve közben a képen látható jelenetet. Pl.: Hogyan került a szemét a homokozóba? Ne szimpla színezőre számíts csak, kapcsoltunk hozzá játékot, vagy készíthetsz szókártyát is a kiszínezett képből.
  • játékok: Ismered a Móna fej kirakóst? Vagy a Testmesét? A mesében Móna és Marci kitalál egy bábjátékot, amelyben egymásra találnak a testrészek és összeáll belőlük az ember. Kivágható pálcika bábjainkkal ti is eljátszhatjátok ezt a mesét, de tanulhattok a fák szerepéről, a tavi állatokról és a föld szavairól is ebben a modulban.
  • filmek: a hetedik modul a filmek modulja. Játékcsomagjainkból ismerhetitek interaktív filmjeinket, ezekből láthattok itt részletet, de felkerültek a csomagokba került kísérletek is. Ahogyan haladunk előre a játékcsomag sorozat fejezeteinek megjelentetésében, úgy itt egyre több film várható, főleg olyan részek, amelyek nem láttak sehol máshol napvilágot. A mesék modulhoz kapcsolódóan, a játékcsomagokba került szavak kerülnek elő ezekben a filmekben is, de új környezetben, más jelenethez kapcsolódva.

A klubba beléphetsz úgy is, hogy az összes modulhoz hozzáférj, de úgy is, hogy csak 1-1 modult választasz ki, amihez hozzáférést szeretnél. Ezzel azt szeretnénk elkerülni, hogy olyanért fizess, amit nem használsz, vagy nincsen rá szükséged. Inkább vállaljuk a differenciált választás lehetőségéből adódó extra programozási feladatokat – ezért is tart még a tesztelés fázisában a klub – de nem akarjuk, hogy az ár bárkinél visszatartó erő legyen, vagy lemondja az előfizetést az első hónap után. A VIP tagok a belépéssel bele is szólhatnak abba, hogy milyen tartalmak készüljenek – ésszerű keretek közt igyekszünk teljesíteni mindenki kívánságait. Ha meglévő grafikákból dolgozhatunk, akkor nagyon hamar fogjuk tudni teljesíteni az egyéni kéréseket is. 

Mi a klub tagsági díja? 

Egy modulhoz már havi 1000 Ft-ért hozzáférhetsz. Ezt követően további havi 500 Ft-ért tudsz hozzáférést váltani a többi modulhoz: 

2 modul: 1500 Ft

3 modul: 2000 Ft

4 modul: 2500 Ft

5 modul: 3000 Ft

6 modul: 3500 Ft 

és ennél nem lesz több a Foglalkozz velem! klub havidíja, 3500 Ft-ért a 7. modult már ajándékba kapod – ez a VIP tagság. 

Az első 50 VIP belépő számára ajándékokat is tartogatunk: 3000 Ft értékben, ingyenes postaköltséggel küldünk ki egy 5 db-os kemény karton szókártyacsomagot (te választhatod ki a kártyákat), egy nyomtatott Szülői útmutató és játékgyűjteményt, amelyben beszédfejlesztési tippeket, szókincsfejlesztő játékokat és olvasáselőkészítő tanácsokat találsz a szókártyákkal játszható játékok leírása mellett. Mondóka kocka is tartozik az ajándékcsomagba. Sőt, az első 50 tagig a VIP tagsági díj 3500 Ft helyett csak 3000 Ft! És amennyiért belépsz, annyi marad a tagsági díjad, a tagoknak díjat nem emelünk akkor sem, ha az új belépőknek már duplája lesz a tagdíj. 

Ha szeretnél az elsők közt lenni, és lecsapni ezekre az ajándékokra, akkor iratkozz fel blogértesítőnkre itt, hogy értesülj róla, ha elindul a Foglalkozz velem! klub! 

A következő napokban a tesztelés folyik és hamarosan megnyitja kapuit a Foglalkozz velem! klub, annak érdekében, hogy sok új játékkal tudjuk segíteni gyermeked foglalkoztatását és fejlesztését – fizikai termékeinken túl is. 

Várunk a klubban! 

Az alábbi videóban összefoglaltam a bejegyzés lényegét a SzóKiMondóka Facebook oldalán: