Aki régóta követ minket, tudja, hogy nem egyszer költözött már a SzóKiMondóka irodája. Az első 5 évet egy helyben, a Thököly úti OKISZ irodaházban húztuk le, 2012-17 közt, akkoriban sokan segítettek nekünk a SzóKiMondóka elindításában. 2017 második fele óta azonban már úgymond saját lábon próbálunk állni, és kizárólag a bevételekből megélni. Ennek következtében kiköltöztünk az irodából 2018 elején, és 2018 nyarán hoztuk létre új irodánkat és személyes átvevőpontunkat a Móricz Zsigmond körtéren. 

Hamarosan megszűnik ez a helyszín és az új személyes átvételi pont a fővárosban a Katica Könyv Műhely lesz, címe: 1062 Budapest, Bajza u. 24., 21-es kapucsengő. A webáruházunk továbbra is üzemelni fog és a Webshopiroda teljesíti a megrendeléseket, Vácról, mint eddig. Ami változik, hogy a könyvekre eltűnik a postai szállítás lehetősége, az egyedül csak a szókártyákra, a napirendre és a foglalkoztató füzetekre (Ki beszél?-t is ideértve) marad meg az eddig bevezetett 390 Ft-os áron. A többi termék szállítási költsége változatlan marad, GLS házhozszállítás 1290 Ft, csomagpontra 990 Ft. 

Új partnerünk, a Katica Könyv Műhely nem csak személyes átvételi pontként működik majd, hanem webáruházukban tőlük is megrendelhetitek az összes SzóKiMondóka terméket. Náluk van postai küldés és 10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás is. Személyes átvétel esetén pedig készpénzzel is kifizethetitek a megrendelt csomagot. Itt találod meg őket a térképen: 

Ha pedig személyesen, tőlünk, a Móricz Zsigmond körtéren szeretnél vásárolni, akkor igyekezned kell: kedd estig teheted ezt még meg, augusztus 13-ig. 

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre: 20/5133424