/Óvodába indulunk 4. rész: Készüljünk az ovira!

Óvodába indulunk 4. rész: Készüljünk az ovira!

Óvodába indulunk ?
Ahogy a tavalyi évben, idén is kicsit részletesebben foglalkozunk az óvoda témakörével a nyár második felében. A következő 6 hét során blogbejegyzéseinkben illetve az idei évtől már videó bejegyzéseinkben is találkozhattok az óvodával, az óvodai beszoktatással kapcsolatos cikkeinkkel, és tippjeinkkel.

(Az első heti témánkat arról, hogy ’’hogyan készüljünk az óvodára’’ ITT olvashatjátok. A második hétről a videóblogunkat arról, hogy ’’hogyan könnyítsük meg a beilleszkedést’’ ITT nézhetitek meg. A múltheti ,,milyen a helyes szülői hozzáállás?” című blogbejegyzésünket ide kattintva érhetitek el: ITT)

Eheti videónkat itt találjátok, amelyben elkezdünk készülni az óvodára:

 

By | 2016-08-18T11:32:58+00:00 augusztus 18th, 2016|beszoktatás, óvoda, óvodakezdés|0 Komment

A szerzőről:

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: