Mióta kipakoltam a polcra a SzóKiMondóka játékcsomagokat és könyveket, azóta szeretnék nektek hírt adni arról, hogy mi ez a pont itt, a város szívében. Budán, a Móricz Zsigmond körtéren nyílt új személyes átvevőhelyünk, ahol ingyenesen átvehetitek a webáruházunkban rendelt SzóKiMondóka termékeket. De ennél azért sokkal többről van szó. 

Ha másnapra kell az ajándék, itt vagyunk. Ha nem akarsz fizetni a szállításért, átveheted nálunk. Holnap megy a repülőd, de még keresel megfelelő ajándékot a kint élő rokonoknak, megtalálsz. Vittem már le este tízkor is megrendelést a kapuba, mert napközben nem ért ide a vevő. Volt, aki előre utalt, de meglátva itt a kínálatot, tovább válogatott a szókártyák közül. És olyan is, aki most hallott először rólunk, és személyesen akart meggyőződni a SzóKiMondókáról, mielőtt elkötelezte volna magát. Azért választottuk ezt a helyet irodának, hogy közel legyünk hozzátok. Hogy feljöhessetek munkából hazafelé, feltéve kérdéseiteket, vagy akár gyerekkel érkezve és kipróbálva a termékeinket. Igen, azt is lehet. Ehhez eddig csak annyit kértünk, hogy előre egyeztessetek. 

De most, hogy közeleg a karácsony és mindenki a legjobb ajándékot szeretné választani a gyermekének, különösen fontos, hogy meggyőződj róla, hogy tetszik-e gyermekednek, amit kínálunk. Itt nem csak kipróbálhatod, ami a csomagban van, de kérdezhetsz, tanácsot kérhetsz, sőt, javaslatot is fogalmazhatsz meg, ha úgy érzed, a te igényeidre még nem feleltek a SzókiMondóka játékok. Minden kérdésnek, visszajelzésnek örülünk. Ha pedig úgy gondolod, hogy te már nagyon elkötelezett hívünk vagy, akkor itt az ajánlatunk: 

Gyere el december 5-én du. 4-re a Tranzit Art Cafébe, egy órával a Mikulás ünnepség kezdete előtt, s mondd el kameránknak a véleményed, vagy játssz kameráink előtt gyermekeddel a SzóKiMondóka termékeivel. Hagyd, hogy az így készült anyagokat saját csatornáinkon hirdethessük és máris tied a SzóKiMondóka most megjelenő Levegő játékcsomagja! Ennél nem kapsz jobb ajánlatot Karácsony előtt. 

S ha csak kipróbálnád a játékmappát, vagy belenéznél könyveinkbe, akkor is szeretettel várunk. Ha játszanál gyermekeddel a szókártyákkal, gyere nyugodtan. Leteheted a kabátod, sőt, egy teát is kapsz, míg a kanapén összebújva olvastok, megnézitek a filmet, vagy felteszed a szakavatott személyzetnek a kérdéseidet gyermeked beszédfejlődéséről, önállóvá neveléséről, olvasás előkészítéséről, fejlesztéséről, vagy általánosságban a gyereknevelésről. 

Várunk téged! 

Segítünk abban, hogy idén karácsonykor a legjobb ajándékot válaszd ki számára, akár vele közösen is. Szakembereink igyekeznek a gyermeked igényeinek legmegfelelőbb terméket megtalálni és személyes tanácsadással útbaigazítani. Alapvetően ehhez eddig előre bejelentkezést kértünk, de most, az ünnepekre való tekintettel egy nyitvatartást alakítottunk ki az alábbiak szerint: 

hétfő: 8-13

kedd: 8-18

szerda: 8-17 (45 perc szünettel 14.45-15.30 közt) 

csütörtök: 8-13

Ettől eltérő időpontokra is egyeztethetünk telefonon tanácsadást: 20-66-56-199

A cím pedig Móricz Zsigmond körtér 1. 3/7, kapucsengő: 11.

 

Várunk Téged!

a SzóKiMondóka csapata