A héten elindítottuk Facebook csoportunkat a SzóKiMondóka használói számára

A csoport zárt, de bárki csatlakozhat, aki vett már SzóKiMondóka játékcsomagot, vagy könyvet, foglalkoztatót és használja azt. Mivel termékeink különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekkel egyedülállóak a piacon, felmerülhet benned a kérdés, hogy hogyan használd, jól csinálod-e, tudsz-e még vele mást is játszani, mint ami fel van sorolva az útmutatóban, fülszövegben. 

Az indulás előtt, mikor még csak a pilot anyag létezett, volt egy tesztcsoport anyukákból, akik tesztelték a kezdetleges SzóKiMondókát (akkor még Babaolvasó néven futottunk). Az ő tapasztalataikat építettük be a végleges anyagba. Ebből a csoportból és a tapasztalataikból hoztuk létre első bevezető játékcsomagunkat, az Óvoda játékcsomagot. A megbeszéléseken az derült ki, hogy egymástól könnyebben kérdeztek, motiváljátok a másikat, illetve örömmel meghallgatjátok egymást.

Ebből az elgondolásból született meg a zárt csoport, hogy összehozzunk titeket egymással, és remélem, hogy sok hasznos tanáccsal tudjátok egymást ellátni, segíteni egymást a gyereknevelés, otthoni fejlesztés témakörében. Természetesen, szakértőink is tagjai ennek a csoportnak, így nekik is feltehetitek a használattal kapcsolatos kérdéseiteket: nyelvész, pszichológus, fejlesztő pedagógus és szociálpedagógus várja kérdéseiteket, ha elakadtok, vagy akár csak egy kis megerősítésre vágytok útjaitok során. 

„Minden gyermek csodálatos a szülei szemében.” (Brahma Kavi) 

Interaktív anyagaink rengeteg lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyermeked megnyíljon neked, megnyilvánuljon előtted és rácsodálkozhass tudására, tehetségére, adottságaira. Az önfeledt, közös pillanatokra is sok lehetőséged van az együtt éneklés, mondókázás, közös olvasás során. Ez a valódi interaktivitás, amikor gyermeked veled lép kapcsolatba és valós kapcsolatot létesít az őt körülvevő világgal, ami nem virtuális valóság. 

Mivel játékaink meglehetősen kreatívak és sokfélét lehet velük játszani, biztos vagyok benne, hogy több család játszik a csomag elemeivel olyan játékot, amire mi nem is gondolunk. Egy szülő például remek kártyavárat épített a szókártyákból és annak képét küldte el nekünk. Biztosan te is tudsz olyan képet, vagy videót csinálni, ami azt mutatja be, hogy ti hogyan szerettek szókimondókázni, és mi találtok a legjobbnak a csomagban.

„A szeret első lépcsőfoka az odafigyelés.” (Sin Ming)

Valóban. Gyermekeink legnagyobb ajándéka a szülő kitüntető figyelme, amikor teljes valónkkal vagyunk jelen és veszünk részt vele a játékban. Amikor odafigyelünk rájuk, azt üzenjük nekik, hogy szeretjük őket és fontosak számunkra. Ehhez szeretnénk neked a SzóKiMondókával remek eszközöket adni és a most létrejött Facebook csoporttal pedig összekötni téged a veled egy helyzetben lévő szülőkkel.

Bízunk benne, hogy az így létrejött közösség mindenki hasznára válik és gyerekednek lesz jobb, ha te arról hallasz vagy olvasol, hogy mások hogy foglalkoznak a saját gyerekükkel mondjuk a szókártyák segítségével. 

A következő néhány hétben feldobunk majd pár kérdést a csoportban, hogy beindítsuk a társalgást, addig is csatlakozzatok, hogy ne maradjatok le a kezdetekről sem!