SzóKiMondóka lesz az Ország Játeka 2017-ben? 
Ez már csak rajtad múlik. Az idén mi is elindultunk Család játékcsomagunkkal az Ország Játéka versenyen.  
Hogy miért? Azért, mert hisszük, hogy sok szülőnek fontos, hogy úgy játsszon gyermekével, hogy miközben remekül szórakoznak, játékosan fejlesztik is a gyermeküket. Észrevétlenül tanulhatnak az őket körülvevő világról, míg fejlődik beszédkészségük, szókincsük, önkifejezésük, zenei érzékük és önbizalmuk is! A tanulás hatékony, mert minden érzékszerven keresztül történik. A ritmusérzék fejlődését segítjük a dalok, mondókák felfedezése közben. Az érzelmi nevelést a szülők bevonásával érjük el. Fejlesztjük vizuális memóriájukat a szókártyák és a mesekönyvek segítségével. Úgy, hogy egy egy szóalakot kiemelünk, jelentésüket pedig lerajzoljuk a szó mellé egy-egy Lackfi János által megírt mesekönyvben. 
Hisszük, hogy fontos a mai társadalomban a közös, együtt eltöltött, minőségi szórakoztatás. Hiszen ezt csináljuk. Amikor mi szülők is jól érezzük magunkat, nem csak gyermekünk. Külön érdeme a játékcsomagnak, hogy különböző életkorokban lehet vele játszani, mivel több elemből áll, amit tudsz kombinálni. Nehéz elhinni, de egy 2 éves is ugyanúgy tudja élvezni, mint egy 6 éves ovis. Sőt, a nagyobb testvér tudja a kicsit kérdezgetni, amit mindkettő nagyon élvez! 
Sokan szeretik a játékcsomagot. Vásárlóink véleményét itt olvashatod el.
A mesekönyvön, szókártyákon, kisfilmen túl az útmutatóban további ötleteket találsz különböző szókincs-, és beszédfejlesztő játékokra.Mindent összevetve úgy gondoltuk, hogy vállaljuk a megmérettetést és ringbe szállunk a Lego, Playdoh, Hasbro termékei mellett a SzóKiMondókával. Szerinted jól tettük? Van esélyünk? Ha úgy gondolod, hogy van mit bizonyítanunk, szavazz ránk az alábbi linken. Keress minket a Készségfejlesztő kategóriában, arra kattintva már sokkal könnyebb lesz megtalálnod a lila, SZIA feliratos, Család játékcsomagunkat. 
Ezzel még nem vagy kész, hiszen a játékra minden nap le lehet adni egy szavazatot egészen november 12-ig. Eredményhirdetés november 14-én lesz egy sajótájékoztató keretében, ahova mi is elmegyünk. Amennyiben az emailcímed is megadod, te is nyerhetsz egy vásárlási utalványt vagy játékcsomagot a Játeknettől. Ha pedig a kedvenc Óvodádat is megjelölöd és ők kapják a legtöbb szavazatot, akkor nekik is küldenek egy csomagot, amit a nevezett játékokból állítanak össze. Így mindenképpen megéri leadni a voksodat.
Számítunk Rád, mint SzóKiMondóka rajongóra, hogy szavazol ránk a hátralévő 10 napban. Ha mindenki szavaz, az 12 ezer szavazat, ami bizonyosan elég lenne a SzóKiMondókának. Nagyon szeretnénk legalább az első 10-be bekerülni…
Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna a SzóKiMondóka híre és az, amit képviselünk a készségfejlesztő játékok körében. Úgy láttam, hogy talán még egy magyar fejlesztésű játék indult ebben a kategóriában, egy ABC kártya. Nagyon jó a kicsiket az ABC-re megtanítani, de a 2-6 évesek még egész alakokat látnak, velük a szavakat kell először megismertetni, s utána lebontani szótagokra, majd betűkre, ahogy tesszük ezt a SzóKiMondóka sorozat fejezeteiben. Egy betű önmagában egy 2-5 évesnek még nehezen felfogható fogalom – a szakértők szerint. 
Nem tudsz dönteni, hogy miért pont ránk szavazz? 
– azért, mert egyedi es minőségi játékról a SzóKiMondóka  
– 100%-ban magyar termék (fejlesztés, gyártás, finanszírozás) 
– a gyerekek is szeretik 
– több területet fejleszt, mégis szórakoztató  
– szakértők segítetettek a játék megtervezésben és a felhasználását is támogatják.  
Ott találkozunk! Várunk téged is! Lesznek koncertek (délelőtt Eszterlánc zenekar, délután Alma Együttes), auto festés és az összes nevezett játék kiprobálható lesz. 
Gyere és keress meg minket! 🙂
Edina