/Játékos betűfelismerés – olvasást előkészítő gyakorlatok 4.

Játékos betűfelismerés – olvasást előkészítő gyakorlatok 4.

És végül itt van a gyakorlatok negyedik, befejező része:

y

Betű pantomim: ha gyermeked már ismer egy-két betűt, játszátok el azokat, jelenítsétek meg együtt, használva az egész testeteket. Az I vagy T betűt egyszerű lesz megjeleníteni, de az M vagy A betűkhöz már ketten kelletek!

Keresd a szóban! Ha már felismer egy betűt, írj neki olyan szavakat, amelyekben benne van az a betű, nem csak a szó elején. Először mutassa meg, hogy hol van az ismert betű, aztán már ha tudja, mondja meg, hogy hányadik helyen áll, vagy milyen betű után van.

Ez volt a sorozat utolsó darabja, további olvasást előkészítő játékokat találhatsz majd a SzóKiMondóka csomaghoz mellékelt Használati útmutató és játékgyűjteményben.

 

By | 2016-01-15T12:27:15+00:00 augusztus 28th, 2014|együtt töltött idő, fejlesztés|0 Komment

A szerzőről:

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: