/Olvass neki rendszeresen – olvasást előkészítő gyakorlatok 1.

Olvass neki rendszeresen – olvasást előkészítő gyakorlatok 1.

– Ki gondolná, hogy ennyi a titka gyermekünk olvasóvá nevelésének…?

 

5 éves lányomat beírattuk egy nyári, olvasást előkészítő kurzusra, hogy használhassuk az ott szerzett tapasztalatainkat a SzóKiMondóka anyagába is. Ami miatt megtetszett a program, hogy a szülő részvételére épít: együtt veszünk részt a foglalkozásokon és heti 4 alkalomra kaptunk otthonra foglalkozástervet. Meghallgattam a csomaghoz kapott, szülőknek szóló DVD-t, amelynek az üzenete ez volt: legtöbb és legfontosabb, amit annak érdekében tehetsz, hogy gyermeked olvasóvá váljon, hogy rendszeresen olvasol neki. Megnyugtató ez a gondolat, mert nem kerül semmibe és még én is élvezem.

Azért a többi gyakorlatot is leírom hamarosan, csak szeretném kipróbálni előbb mindet!

————————————————————————————–

A projekt, amelyen dolgozom, a blog névadója, a SzóKiMondóka. A facebookon és a honlapon többet is megtudhatsz róla.

Iratkozz fel a SzóKiMondóka hírlevelére, ha érdekelnek a hasonló bejegyzések!

By | 2016-01-15T12:28:40+00:00 augusztus 19th, 2014|együtt töltött idő|0 Komment

A szerzőről:

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: