fbpx
Főoldal/Móna és Marci kirándul: 4. A tisztáson (ízlelés)

Móna és Marci kirándul: 4. A tisztáson (ízlelés)

3290Ft

Kicsiknek és nagyoknak is nagy kalandot ígér Molnár Krisztina Rita 5 érzékről szóló mesesorozata, amiből ez a rész a ízeket veszi szemügyre. A négy alapízt és a családtagokat találod meg a szókártyákon. A kártyákkal önállóan is játszhattok, a mesét külön is olvashatjátok, de kombinálni is lehet a szókártyákkal való játékot a közös olvasással. A kötet végén a szavakkal és az ízekkel kapcsolatos játékokat találtok és egy népdalt lekottázva. 

A világ minden pontjára rendelhető. Ha nem sikerül a webáruházon keresztül rendelni, írj egy emailt nekünk! 

Leírás

Molnár Krisztina Rita: Móna és Marci kirándul ― mesesorozat az 5 érzékről
4. rész: A tisztáson (ízlelés)

 

  • 32 oldal
  • kemény kötés
  • Móna és Marci kirándul mesesorozat 4. része
  • ajánlott 3-7 évesek számára

 „Kóstoljuk együtt a szavakat, gyönyörködjünk együtt gyermekünkkel a világban, tanuljunk nevetve, játszva, meséljünk, énekeljünk önfeledten. Csak így érdemes! Ebben segít nektek a SzóKiMondóka.” Dr. Kádár Annamária

Molnár Krisztina Rita Móna és Marci kirándul mesesorozata az öt érzékszervet mutatja be, A tisztáson témája az ízlelés. A testvérek, Móna és Marci családi kiránduláson vesznek részt, és közben felfedezik az erdőt a maga teljes és gazdag pompájában ― egymástól is tanulva közben. A kötetben található dalok és feladatok lehetőséget kínálnak a közös játékra és családi tevékenységekre. 

A négy alapíz hálás téma a gyermekeknek, az ízlelés pedig egy nagyon fontos formája a világ megismerésének. Az ízekkel, az ételekkel való ismerkedés abból a szempontból is fontos, hogy ebben az életkorban alakulnak ki a gyermekek ízlés preferenciái. Az egészséges étkezés megalapozása is most kezdődik. Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a testmozgás is, aminek egy remek formája a közös családi kirándulás. Alkalmat ad beszélgetésekre, játékokra és a természetről való tanulás remek módja is, hiszen a kirándulás során minden érzékszervükkel megismerik a természetet. Ezért ajánlom a könyvet minden családnak, akik az együttlétek ezen formáját szeretnék családjukban megvalósítani. 

A szövegben kiemeltük a fontosabb szavakat, mellette a jelentésüket lerajzoltuk, így a még olvasni nem tudó, óvodáskorú gyermekek a képek alapján tudják mondani a mesében soron következő szót – ezáltal megértik az olvasás logikáját, és közelebb kerül hozzájuk az írott szöveg is. Ez a képes tördelés a SzóKiMondóka olvasóvá nevelő módszertanának fontos eleme. A kötetben szereplő 8 szókártyával sokféle játékot tudtok játszani. 

 

A sorozat kötetei: 

  1. Készülődés (látás)
  2. Útközben (hallás)
  3. A fák között (szaglás)
  4. A tisztáson (ízlelés)
  5. Emlékezés (tapintás)

Keress minket kérdéseddel/rendeléseddel kapcsolatban:

Elérhetőségeink:

Telefonszámunk: +36/20-66-56-199
E-mail címünk: vasarlas (kukac) szokimondoka (pont) hu

Ügyfélszolgálat, szakmai tanácsadás:

szia (kukac) szokimondoka (pont) hu
Skype: szokimondoka

Szállítási lehetőségek és költségek:

Magyarországon belül a GLS házhozszállítás és a GLS CsomagPont szállítási költsége a kosárértéktől függően, sávosan változik. Minél nagyobb értékben rendelsz, annál olcsóbb, vagy akár ingyenes is lehet számodra a szállítás:

10.000 Ft alatt 1590 Ft
10.000 - 13.000 1290 Ft
13.000 - 16.000 890 Ft
16.000 felett ingyenes

A GLS Futárszolgálat esetében, a futár házhoz viszi a terméket. Fontos pontosan megadnod a telefonszámodat, hogy ha bármi gond van a csomag átadásával, el tudjon érni a futár.

A GLS CsomagPont esetében a csomagodat a "Pénztár" oldal utolsó lépésénél megjelenő térkép segítségével kiválasztott Átvevőhelyre juttatjuk el, ott veheted át a csomagpont nyitvatartási idejében.

Örömmel jelentjük, hogy újból van lehetőség személyes átvételre két helyen is. Ha ezt választod, akkor értékhatártól függetlenül ingyenes a szállítás, de előre kell fizetni.

2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 41. – az ipartelepen hátul, Webshopiroda.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-15.00.
Csomagod a megrendelés másnapján tudod itt átvenni.

1062 Budapest, Bajza u. 24. - Katica Könyv Műhely.
Nyitvatartás: hétfő-csütörtök 9.00-16.00, péntek 9.00-14.00.
Csomagod a megrendelés másnapján 13.00 órától tudod itt átvenni.

Külföldre történő szállításnál a célország szerint, változó a költség, hogy pontosan mennyibe kerül az adott országba történő szállítás, arról a "Kosár" oldalon található szállítási díj kalkulátor alapján kaphatsz pontos információt.

Fizetési lehetőségek:

Elektronikus fizetésre alkalmas bankkártya, átutalás (K&H-s bankszámlaszámunkra -10400494-50526554-53521008 - megrendelésszám vagy a megrendelő nevének feltüntetésével), PayPal vagy utánvéttel a csomag átvételekor.

További részletes információkat a "Rendelési-, fizetési- és szállítási információk" oldalon találhatsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top