December végétől március közepéig toboroztuk a kitöltőket Vásárlói kérdőívünkhöz. A kitöltők nagy száma minket is meglepett és nagyon örültünk visszajelzéseiteknek az ajándék húsvéti foglalkoztatóhoz, vagy a szülői útmutatóhoz kapcsolódóan, amelyeket minden kitöltőnek kiküldtünk. A leginkább mégiscsak a válaszaitokat értékeltük – azóta sok vásárlói vélemény meg is jelent a Facebookon, és hamarosan felkerülnek a megújult honlapra is. Megkérdeztük tőletek azt is, hogy mire fizetnétek elő heti, havi és negyedévi rendszerességgel szívesen. Hamarosan ezzekkel az igényekkel is tudunk foglalkozni de a legégetőbb kérésnek mégiscsak a további szókártyák igénye mutatkozott. A megkérdezettek 78%-a jelezte, hogy igénye lenne vagy egyénileg rendelhető, vagy tematikusan összeállított szókártyacsomagokra, amelyekkel személyre szabottan segítheti gyermeke beszédfejlődését, az érdeklődésének és beszédfejlődési fokának megfelelően. 

A játékcsomagokba került szókártyák nagyon népszerűek – a legtöbb kisgyermek a szókártyákkal barátkozik meg a leggyorsabban. Nem csoda, hiszen azok kézbe vehetők, rakosgathatók, valódi játékként kezelhetők, fogásuk kellemes, hiszen vastag kartonpapírra kasíroztuk őket. Rengeteg játéklehetőséget rejtenek, amikből egy csokorra valót beletettünk at útmutatóba, amit tervezünk mellékelni a szókártyákhoz is. A könyv és a film pedig máshogyan élvezhető, kevésbé lehet “kézbevenni” azokat. Viszont sajnos nem tudunk kellő gyorsasággal előállni a játékcsomagokkal ahhoz, hogy az azokban rejlő 12-15 szókártya biztosítsa a gyermek aktuális beszédfejlődésének további támogatását, irányítását. Az előállítási áruk és fogyásuk mértékében nagyjából évi egy csomaggal tudunk kijönni, de reméljük, hogy hamarosan felvehetjük a negyedévenkénti tempót a játékcsomagok gyártásával kapcsolatban is. 

Ezen probléma áthidalására találtuk ki azt, hogy tematikus szókártyákat gyártunk, amelyek egy-egy témában adnak alkalmat a mélyebb ismeretek szerzésére. Feldolgozzuk például a játszótér szavait, az ételek neveit, vagy a napi tevékenységekhez kapcsolódó szókártyákat gyártunk. S itt szeretnénk is megragadni az alkalmat, hogy a újból a ti véleményeiteket kérjük ki. Mivel a közel háromszáz kitöltőből 230 ilyen, vagy olyan formában jelezte, hogy igénye lenne további szókártyákra, az alábbi rövid kérdőívben azt kérdezzük meg tőletek, hogy milyen témákban készítsük el ezeket a kártyákat. Ha megvan a kártyacsomag, azt később ki tudjuk nektek egészíteni foglalkoztatóval, vagy mesefüzettel, amiket szintén nagyon sokan bejelöltetek, hogy szívesen látnátok belőle többet. De valahol el kell indulni és számomra a szókártyák tűnnek a leglogikusabb első lépésnek. 

Ha tehát érdekel a tematikus szókártyák lehetősége, töltsd ki gyorsan az alábbi linken található rövid kérdőívet, és hamarosan előállunk egy megfizethető kártyacsomag lehetőséggel számotokra. 

Ha pedig további kérdésed, kérésed van, jelezd nekünk, nem kell várni addig, míg újra átfogó igényfelmérést végzünk. 

Elkészültek a tematikus szókártyák 6 témában: 

  • állatok
  • ételek
  • zöldségek
  • gyümölcsök
  • kertben
  • lakásban

ITT tudod megnézni és őket és megrendelni a 12 darabos laminált, színes szókártyacsomagokat!