A napokban végre eljutottunk odáig, hogy felhívtuk idei vásárlóinkat. Minden hétfőn olvashatsz egymondatos vásárlói visszajelzéseket a SzóKiMondóka Facebook oldalán, de gondoltuk, hogy mélyebben is szeretnénk megismerkedni vásárlóink véleményével és szorosabbra fűzni a kapcsolatot veletek. Megkérdeztük őket, hogy minden rendben volt-e a termékkel és milyen tapasztalataik vannak. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy ha szeretik, tudják-e másoknak ajánlani, illetve ki lenne az, akit mi megkereshetnénk, az ő személyes ajánlásával. Ha neked van olyan ismerősöd, akiről azt gondolod, hogy hasznos lenne számára valamelyik SzóKiMondóka játékcsomag, vagy könyv, akkor kérlek, hogy küldd el az elérhetőségét a szia@szokimondoka.hu emailcímre, hogy aztán mi megkereshessük őt valamilyen kedvező ajánlattal. Téged, mint ajánlót is megillet a 10% kedvezmény, amit szintén a fenti emailcímen igényelhetsz. 

A legmegdöbbentőbb tapasztalat számunkra az volt, hogy szinte mindenki valamilyen beszédhibára hivatkozott, amiért megvette gyermekének valamelyik termékünket. Rá is kérdeztünk, hogy mennyire hatékonyan tudják vele orvosolni a problémát? A válasz szinte kivétel nélkül pozitív volt. A gyerekek imádják “rakosgatni a kártyákat”, ismerkednek a jelentésükkel, szívesen nézik a filmet, amire kimondják a szavakat és megmutatják a jelentésüket. 

Hogyan segít a SzóKiMondóka a beszédfejlesztésben? 

A SzóKiMondóka filmjei az interaktivitásra épülnek, de nem olyan értelemben, mint egy digitális játék. A gyermekek nem gombnyomással válaszolnak a feltett kérdésre, hanem úgy, hogy felállnak, énekelnek, táncolnak, megmutatják a testrészeiket, kimondják a képen látható szó jelentését. A legjobb ezért, ha legalábbis eleinte együtt nézitek a filmet, hogy lássa tőled, hogy mit kell csinálni. De olyat is láttam már, hogy elsőre, csak a filmben hallható felszólításra mutatta, mondta a gyermek amit épp kértek tőle. Erre a természetes ösztönre épít a SzóKiMondóka: a gyermek magától igyekszik megfelelni kérdéseidre és ezáltal örömöt okozni neked. Neki fontos, hogy te büszke legyél rá, hogy megfeleljen neked. Ez a szülő-gyermek közötti interaktivitás a SzóKiMondóka legfontosabb eleme. A fejlődés mozgatórugója pedig az a sikerélmény, amit így szerez magának és egyre többet szeretne belőle. Csak kérdezgetned kell, olyan kérdésekkel, amire már tudja, vagy sejti a választ, mindig egy kicsit többre sarkallva őt. Ha közösen játszotok a SzóKiMondóka csomagokkal, tudni fogod, hol tart gyermeked és mi a következő lépcsőfok. 

A csomag sikerén felbuzdulva szeretnénk azt minél több felhasználó számára elérhetővé tenni és létrehoztunk egy mini-csomagot, amit jóval olcsóbban kínálunk, mint az eredetit. Benne van a Milán és a sziázás az Óvoda játékcsomagból a hozzá tartozó szókártyákkal. S ha december 31-ig rendelsz, ajándékba kapod a csomagba került Szülői útmutatót is, amit önállóan is letölthetsz mindössze 390 Ft-ért a Webáruházunkból. Egyedül a film nincsen benne a mini-csomagban, de ha feliratkozol YouTube csatornánkra, ott láthatsz részleteket a filmjeinkből. 

Azt mondjátok, segítünk nektek gyerkőtök beszédfejlesztésében. Köszönjük nektek a bizalmat és a visszajelzéseket és segítsetek abban, hogy minél több családhoz eljussunk és minél több gyermeknek segíthessünk! Mi ettől több termékkel tudunk megjelenni és hamarabb folytatni a játékcsomag sorozatot, te pedig olcsóbban vásárolhatsz tőlünk. Ismerősöd pedig megoldást talál egy olyan problémára, amivel eddig egyedül küzdött. Gyermeke könnyebben fejezi ki magát és gyorsabban talál barátokat. 

Köszönjük nektek!