A napokban végre eljutottunk odáig, hogy felhívtuk idei vásárlóinkat. Minden hétfőn olvashatsz egymondatos vásárlói visszajelzéseket a SzóKiMondóka Facebook oldalán, de gondoltuk, hogy mélyebben is szeretnénk megismerkedni vásárlóink véleményével és szorosabbra fűzni a kapcsolatot veletek. Megkérdeztük őket, hogy minden rendben volt-e a termékkel és milyen tapasztalataik vannak. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy ha szeretik, tudják-e másoknak ajánlani, illetve ki lenne az, akit mi megkereshetnénk, az ő személyes ajánlásával. Ha neked van olyan ismerősöd, akiről azt gondolod, hogy hasznos lenne számára valamelyik SzóKiMondóka játékcsomag, vagy könyv, akkor kérlek, hogy küldd el az elérhetőségét a szia@szokimondoka.hu emailcímre, hogy aztán mi megkereshessük őt valamilyen kedvező ajánlattal. Téged, mint ajánlót is megillet a 10% kedvezmény, amit szintén a fenti emailcímen igényelhetsz. 

A legmegdöbbentőbb tapasztalat számunkra az volt, hogy szinte mindenki valamilyen beszédhibára hivatkozott, amiért megvette gyermekének valamelyik termékünket. Rá is kérdeztünk, hogy mennyire hatékonyan tudják vele orvosolni a problémát? A válasz szinte kivétel nélkül pozitív volt. A gyerekek imádják “rakosgatni a kártyákat”, ismerkednek a jelentésükkel, szívesen nézik a filmet, amire kimondják a szavakat és megmutatják a jelentésüket. 

Hogyan segít a SzóKiMondóka a beszédfejlesztésben? 

A SzóKiMondóka filmjei az interaktivitásra épülnek, de nem olyan értelemben, mint egy digitális játék. A gyermekek nem gombnyomással válaszolnak a feltett kérdésre, hanem úgy, hogy felállnak, énekelnek, táncolnak, megmutatják a testrészeiket, kimondják a képen látható szó jelentését. A legjobb ezért, ha legalábbis eleinte együtt nézitek a filmet, hogy lássa tőled, hogy mit kell csinálni. De olyat is láttam már, hogy elsőre, csak a filmben hallható felszólításra mutatta, mondta a gyermek amit épp kértek tőle. Erre a természetes ösztönre épít a SzóKiMondóka: a gyermek magától igyekszik megfelelni kérdéseidre és ezáltal örömöt okozni neked. Neki fontos, hogy te büszke legyél rá, hogy megfeleljen neked. Ez a szülő-gyermek közötti interaktivitás a SzóKiMondóka legfontosabb eleme. A fejlődés mozgatórugója pedig az a sikerélmény, amit így szerez magának és egyre többet szeretne belőle. Csak kérdezgetned kell, olyan kérdésekkel, amire már tudja, vagy sejti a választ, mindig egy kicsit többre sarkallva őt. Ha közösen játszotok a SzóKiMondóka csomagokkal, tudni fogod, hol tart gyermeked és mi a következő lépcsőfok. 

A csomag sikerén felbuzdulva szeretnénk azt minél több felhasználó számára elérhetővé tenni és létrehoztunk egy mini-csomagot, amit jóval olcsóbban kínálunk, mint az eredetit. Benne van a Milán és a sziázás az Óvoda játékcsomagból a hozzá tartozó szókártyákkal. S ha december 31-ig rendelsz, ajándékba kapod a csomagba került Szülői útmutatót is, amit önállóan is letölthetsz mindössze 390 Ft-ért a Webáruházunkból. Egyedül a film nincsen benne a mini-csomagban, de ha feliratkozol YouTube csatornánkra, ott láthatsz részleteket a filmjeinkből. 

Azt mondjátok, segítünk nektek gyerkőtök beszédfejlesztésében. Köszönjük nektek a bizalmat és a visszajelzéseket és segítsetek abban, hogy minél több családhoz eljussunk és minél több gyermeknek segíthessünk! Mi ettől több termékkel tudunk megjelenni és hamarabb folytatni a játékcsomag sorozatot, te pedig olcsóbban vásárolhatsz tőlünk. Ismerősöd pedig megoldást talál egy olyan problémára, amivel eddig egyedül küzdött. Gyermeke könnyebben fejezi ki magát és gyorsabban talál barátokat. 

Köszönjük nektek!  

Hallgassátok meg ti is mit mond rólunk egyik vásárlónk: