/Víz és a könyv szeretete

Víz és a könyv szeretete

Tanítsd meg gyermekeidet úszni és a könyvek szeretetére – és nyugodt, számotokra is pihentető nyaralásaitok lesznek-mondta Arnold Young, bölcs kínai orvosom.

Minden nyaralóhelyen van víz(tó, tenger, vagy medence) és vannak ágyak, ahol ki lehet pihenni a pancsolás fáradalmait. A víz és a könyv kombinációja, órákra vagy napokra nyújt elfoglaltságot növekvő gyermekeinknek. Tudom, hogy kisgyerekekkel nyaralva ez még igen távolinak tűnik, és amíg kisgyermekkel utazol, azt nem is hívnám nyaralásnak. De eljön az ideje, amikor már nem lesz szüksége rád ahhoz, hogy elszórakoztassa magát. S akkor e kettő eszköz, a könyv és a víz szeretete, a segítségedre lesz. Az idő neked dolgozik.

————————————————————————————–

A projekt, amelyen dolgozom, a blog névadója, a SzóKiMondóka. A facebookon és a honlapon többet is megtudhatsz róla.

Iratkozz fel a SzóKiMondóka hírlevelére, ha érdekelnek a hasonló bejegyzések!

By | 2017-10-17T13:42:58+00:00 augusztus 26th, 2014|együtt töltött idő, olvasás|0 Komment

A szerzőről:

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: