SZERETNÉD, HA JOBBAN BESZÉLNE GYERMEKED?

Megmutatom hogyan vedd kezedbe gyermeked beszédfejlesztését, és hogyan érj el eredményeket napokon belül.

Tudom milyen az, amikor úgy érzed, mindent megteszel gyermeked fejlesztéséért az eredmény mégis várat magára. Amikor úgy érzed, itt már csak a szakember segíthet. Látod, hogy le van maradva, s próbálsz türelmes lenni, segíteni, de nincsen előrelépés. Nem tudod, hogy lesz képes közösségbe menni, vagy akár csak a nagymamával megértetni magát. Te még tudod, mikor mit akar, de bárki más vigyáz rá, az katasztrófába torkollik. Mutogat, sír, nyafog, de nem mondja, hogy mit szeretne. A szomszéd gyermeke már rég beszél, ő meg mögéd bújik, ha bárki, bármiről kérdezi.

Ne csüggedj, mert van megoldás!

Kifejlesztettünk egy módszert, amivel a “néma” gyerekekből is ki lehet húzni a szavakat. A gyereked hamarosan alig várja már, hogy játszhasson veled, hogy kérdezgesd és jól felelhessen a kérdéseidre. Módszerünkkel meg tudod neki mutatni a módját, hogyan érjen el nagyon hamar sikerélményeket és saját sikerein felbuzdulva hogyan szívjon magába még több tudást. Először egy-egy szót mond ki, majd egyre többet használja a szavakat kívánságai kifejezésére is. Megérteti magát idegenekkel is és szívesen használja a nyelvet, mint az önkifejezés egy formáját.

“A gyermek fejlődése szempontjából is nagyon hasznosnak bizonyul (a SzóKiMondóka), amióta nézi, megtanulta mondani, hogy “szia” és “kint”; táncol rá, tapsol, és követeli a mackó táncot 🙂 Remek ötletet valósítottak meg, a kivitelezés pedig színvonalas. A szavak képernyőre való kiírása, a mondókák-dalok animációval való kísérése, a több formában elmondott, elmutogatott, kifejezett szavak tanulásra, figyelemre és a tanulás szeretetére ösztönzik a gyermeket.” 

Amrein Tamásné Miskolci Boglárka

A SzóKiMondóka egyedülálló a piacon fellelhető lehetőségek közt,

 • mert a te kezedbe helyezi a gyermek fejlesztését,
 • a program eszközeit saját tempótokban tudod felhasználni
 • “kézzelfogható módon” foglalkoztok a szavakkal, a kommunikációval
 • szórakoztató és játékos a csomag minden egyes eleme
 • a három különböző eszközzel (szókártyák, mesekönyv, film) külön-külön is tudtok foglalkozni, de az eszközök kombinációjára is adunk ötleteket a Szülői útmutatóban, ami a csomag negyedik eleme
 • elég napi 5-10, vagy 15-20 perc foglalkozás a napirendetek szerint
 • a foglalkozások garantáltan élvezetesek
 • számos kiegészítő játékötletet és további tippeket írunk le a Szülői útmutatóban
 • szakembereknek teheted fel kérdéseidet a felhasználással kapcsolatban
 • összekapcsolunk más felhasználókkal zárt Facebook közösségünkön keresztül.

A SzóKiMondóka játékcsomagja 2017-ben elnyerte az ORSZÁG JÁTÉKA címet Készségfejlesztő kategóriában egy olyan verseny keretében, amelyen a hazai és a külföldi piac minden jelentős képviselője részt vett.

A díjat a Közönség szavazatai alapján és a szakmai zsűri értékelése miatt is megkaptuk, tehát duplán lettünk a kategória győztesei.

Kíváncsi vagy, hogy miért?

PRÓBÁLD KI a SzóKiMondóka: Család játékcsomagját az útmutatásunk alapján 14 napig, s ha nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor visszakapod a csomag teljes árát.

A megrendelés mellé AJÁNDÉKBA adunk most neked: 

 • egy mondóka kockát, aminek minden oldalán találsz egy mondókát, ami szintén a megtanult szavahoz kapcsolódik és közösen eljátszhatjátok;
 • egy játékos könyvjelzőt, hogy tudjad, a könyvben épp hol tartotok;
 • felvételt zárt Facebook csoportunkba, ahol segítséget kapsz, ha elakadnál a felhasználás során, tőlünk, vagy a többi szókimondókázó szülőtől
MEGRENDELEM

Mondóka Kocka

A SzóKiMondóka Család játékcsomagja most mindössze 7770,- Ft-ért a tiéd lehet. S hogy miért ennyi az ára?

 • 7 év fejlesztő munkája során jutott el oda a játékcsomag, amilyen formájában most megkaphatod
 • a filmet tíz napon át forgattuk egy közel húsz fős stábbal, majd zenei utómunka, animáció és vágás következett három hónapon keresztül
 • Lackfi János írta a remek mesekönyvet, amibe még beletettük az almenüben szereplő kísérletet és a film dalait is lekottázva
 • a csomag minden egyes darabja minőségi és időtálló – a szókártyák nem kopnak el a használatban akkor sem, ha gyermeked velük alszik
 • ha terapeutához kell hordjad gyermeked a csomag árát 2-3 alkalommal otthagyod – akkor miért ne tennél előtte egy próbát, mikor tudhatod, hogy a játékcsomag használatával a kapcsolatotok is fejlődik?
Ebben a blogbejegyzésünkben további tippeket és ötleteket olvashatsz a beszédfejlesztésről, valamint ingyenes és olcsóbb megoldásokat is találsz. 
A bónuszokat csak az első száz vásárlónak tudjuk garantálni, utána elfogy a készlet. Játékcsomagból pedig hosszabb idő is lehet, mire újra gyártatunk. Ajánlatunk tehát egyszeri és vissza nem térő alkalom. Élj vele, hogy már holnap élvezhesd a játék pozitív hatásait! Ha mégsem tudnánk segíteni gyermeked beszédfejlődési problémáiban, visszaadjuk a termék teljes árát, ha azt kézhezvételt követően 14 napon belül eljuttatod hozzánk.

FIGYELEM! Ez az oldal nem érhető el máshonnan, nem találod meg a honlapunkon keresve, így csak itt és most van meg a lehetőséged a Család játékcsomagot az összes kiegészítő bónusz szolgáltatással és termékekkel együtt megrendelni. Ha bezárod, lehet, hogy örökre elveszett ez a lehetőséged.

Ne feledd, hogy ha megrendeled most a Család játékcsomagot, akkor 2 napon belül magad veheted kézbe gyermeked beszédfejlesztését, amihez hatékony és játékos eszközöket, útmutatót, programot és szakmai támogatást is kapsz. Egy komplex szakmai csomagot, amellyel gyerekjáték lesz eredményeket elérni a beszédfejlődésben. A kimondott szavak után mondatok következnek, nem lesz megállás az önkifejezés, nyelvi kreativitás területén. A SzóKiMondóka segítségével megalapozod a játékos fejlesztés eszköztárát otthon, és házon belül tudod megoldani gyermeked olvasóvá nevelését is.

Rendeld meg a SzóKiMondóka Család játékcsomagot ITT és két napon belül már élvezheted a játék nyújtotta előnyöket és biztos léptekkel haladhatsz gyermeked beszédfejlődésének eredményes és hatékony megvalósítása felé!

Megvan már neked a Család játékcsomag? Akkor ugyanezen az áron megkaphatod a Víz csomagot, amiben már 15 szókártya van, s a szavakat elkezdtük szótagokra bontani a módszertanunknak megfelelően.

A filmben 2 animált dal és 2 kísérlet is van, az ára mégis ugyanannyi, mint a tavaly megjelent Család csomagnak! 

Van még kérdésed? 

Azt gondolod, nincs időd erre?

 • Napi 5-1o perc foglalkozással is elérheted első eredményeid és azalatt te megismered, gyermeked pedig megszereti a csomagot. Innentől kezdve gyerekjáték lesz naponta újra elővenni, mert ő fogja kérni, hogy foglalkozzatok vele.

Nem akarod, hogy a gyermek TV-t nézzen?

 • Teljesen igazad van, ezzel mi is egyetértünk. Ha azonban már néz TV-t, akkor sokkal inkább egy olyan rövid filmet nézzen, ami bevonja, mert interaktív, közben feláll, eljátsza, vagy megmutatja a szavakat, amiket ő is kimond, elénekli a dalokat és gondolkodik az elé kerülő szavakon.

Soknak tartod az árát?

 • Mennyibe kerülne szerinted gyermeked fejlesztő pedagógushoz hordani? Nem mondom, hogy a játékcsomag használatával kiválthatod a szakmai segítséget, de megelőzhetsz egy olyan problémát, ami később fog csak fájni igazán.

Attól félsz, hogy nem fogja lekötni?

 • Ha követed az útmutatóban leírt néhány lépésből álló ismerkedési sorrendet, akkor garantált, hogy gyermeked nagyon hamar megszereti a filmet, a szókártyákat és a könyvet is.

Attól tartasz, hogy a gyermeked szóképes olvasással találkozik?

 • Az igaz, hogy szóképekkel találkozik a csomagban, de nem tanítunk olvasni velük. A játékcsomag az analitikus-szintetikus módszertant követi, ami magyarul lebontó-felépítő. A szavakat a későbbi fejezetek során előbb szótagokra, majd betűkre bontjuk, hogy a betűkből új szavakat építsenek fel a gyerekek. 6 éves kor előtt a gyermekek egészlegesen látnak és gondolkodnak, a betű, mint kiragadott részlet értelmezhetetlen számukra. Ezért velük egész szóalakokkal kell kezdeni az ismerkedést, amelyekből idővel felismernek majd betűket, jellemzően először a kezdőbetűket.

Nem vagy biztos a döntésben?

 • Nincs vesztenivalód. Pénzvisszafizetési garanciánk következtében 14 napig próbálgathatod, s ha nem jött be, annyi csak a dolgod, hogy juttasd vissza hozzánk.

Döntöttél?

MEGRENDELEM