Amióta van SzóKiMondóka játékcsomag, februárban tartjuk a játékcsomagok hónapját. Az idén ezt egészen különleges módon ünnepeljük, egy 28 napos Foglalkozz velem! kihívással, amilyenre utoljára tavaly áprilisban invitáltunk mindenkit. Akkor egy zárt csoportba kerültek fel a leckék, és nem lehetett már belépni, mikor elindult a kihívás. Az idén úgy döntöttem, hogy összekötjük a játékcsomagok hónapját a Foglalkozz velem! kihívással oly módon, hogy a kihívás feladatai során sorra vesszük a már megjelent SzóKiMondóka játékcsomagokat. Eddig 4 napon át az Óvoda játékcsomaggal ismerkedtünk, ma pedig elkezdtük a Család játékcsomag elemeivel való ismerkedést. Minden napra jut egy-egy mondóka, szókártya, máskor könyv-, vagy filmrészlet következik, így kerül sorra a játékcsomag minden eleme. 

Abban a 3-4 napban, amíg egy játékcsomaggal ismerkedünk, 1000-1500 Ft-tal olcsóbban lehet azt megrendelni webáruházunkban. De mivel korábban a játékcsomagok hónapja alatt minden játékcsomag egész hónapban akciós volt, mától visszahozzuk ezt a régi jó szokást és eleve olcsóbbak lesznek a játékcsomagok. Amikor pedig a kihívásban sorra kerülnek, akkor pedig tovább csökkentjük az árát. A kihíváshoz egész hónapban bármikor csatlakozhatsz a SzóKiMondóka: Foglalkozz velem! klubtagok és felhasználók csoportjába való belépéssel és belépve is gyermeked életkorának megfelelően válogathatsz a játékok között. A sorrend abból a szempontból lehet érdekes, ahogyan a játékcsomagok egymásra épülnek, s hogy abban a pár napban akciós az adott játékcsomag. 

Játékcsomagjaink négy elemből állnak: 

– vastag, kézreálló, képes szókártyákon adjuk közre a fejezet szavait

– ugyanazok a szavak lettek kiemelve a képes tördeléssel készült Lackfi János mesekönyvben, mellette a jelentésük lerajzolva, így a gyermekek a képről tudják mondani a mesében kiemelt szavakat

– az interaktív kisfilmben a szavakat többször kiírjuk a képernyőre, a gyerekek látják, hallják, kimondják azokat, majd hozzákötünk egy dalt, vagy mondókát amit közösen eljátszotok

– a szülői útmutató pedig leírja, hogy mindezt hogyan tudjátok használni és további fejlesztési tanácsokat, játékötleteket tartalmaz a beszédindítás, szókincsfejlesztés és olvasóvá nevelés területén, egyéni és csoportos keretek közt is. 

A 28 napos kihívás során pedig bepillanthatsz az egyes játékcsomagok elemeibe, s amikor a Föld játékcsomaggal is megismerkedünk, néhány napig a könyveinkben található témák, játékok jönnek – hiszen a mesekönyvek is beletartoznak a SzóKiMondóka tárházába. 

Tarts velünk a kihívás során és ha tetszenek a játékok, tegyél szert akciósan játékcsomagjainkra!

Várunk a szókimondókázó szülők lelkes táborában! Nem szoktam a blogban vásárlói véleményt idézni, de most mégis megteszem: 

“Büszke vagyok rá, hogy nálunk a SzóKiMondóka a menő a divatmesékkel szemben! Köszönöm az alkotóknak, hogy ennek a különleges utazásnak a részese lehetek a kisfiammal! A SzóKiMondókával garantált a minőségi időtöltés!

Nekünk minden napunk csodássá teszitek!”

Juci Harcz

Nézd meg a bejegyzés videóváltozatát, ahogyan elhangzott a SzóKiMondóka Facebook oldalán: