Idén is ott voltunk ezen a remek Expon. Jó érzés volt találkozni régi „ismerősökkel”. Volt olyan is, akivel kb. másfél évvel ezelőtt az egyik Pöttyöslabda rendezvényen futottunk össze, volt akivel a tavalyi Gyermeknevelési Expon és több régi törzsvásárlónk is meglátogatott minket. Örülök ezeknek a személyes találkozásoknak hiszen így kicsit mindenkit megismerek. A rendelések e-mail címeihez arcokat párosíthatok, beszélgethetünk kicsit a gyerekekről ki hol tart a fejlődésben vagy elcsacsoghatunk kicsit csak csajosan.
Itt debütált hivatalos megjelenése előttVíz játékcsomagunk.Szerencsések voltunk, a csomagolással gyorsan haladt a szociális foglalkoztató. Így el tudtuk vinni, meg lehetett nézni mi van a dobozban. Bele lehetett lesni a kisfilmbe is. Sokan érdeklődtetek, hogy mi ez a játék?! Hogyan lehet használni és mégis mi az a játék, ami jó lehet a 2 évesnek és később le fogja kötni a 4 éves gyereket is. Nehéz elképzelnetek, hogy hogyan játszható és nehezen hiszitek el, hogy működik. 🙂 Viszont, mikor elmondjuk, hogyan is néz ki a játék, melyik elemét mikor lehet használni és hogyan, akkor már a kételyek is elmúlnak és sokkal jobban átlátjátok magát a csomagot, a játék menetét és fontosságát. Ebben a csomagban már két újítást is megvalósítottunk. Elkezdjük a környezeti neveléssel való foglalkozást: megismerkedünk a vízzel, mint természeti erőforrással. Valamint a szavakat elkezdjük szótagokra bontani, amiket a későbbi fejezetek során bontunk tovább, betűkre. Az analtikus-szintetikus módszertan alapján. A tél, mint évszak megjelenik és a víz különféle halmazállapotait is bemutatjuk.
Ezek a rendezvények arra is jók, hogy jobban megismerjük magunkat. Én rájöttem, hogy a kedvencem az összes termék közül a Testrészek mesesorozat.Ezek a könyvek állnak legközelebb a szívemhez. Kedves kis tanító meséikkel, mondókáival és a nagyon szép illusztrációikkal.
Remélem aki ott volt mindenki jól érezte magát és sikerült valami hasznos tanáccsal haza indulnia. Sajnos, mint kiállító, nem hallottam egy előadást sem. Vida Ági előadására kíváncsi lettem volna, amit a játékos nevelésről tartott. Láttam, hogy mások is nagyon várták hiszen alig lehetett beférni a terembe.
Volt a nap folyamán egy játékunk is, ahol egy Óvoda játékcsomagotsorsoltunk azok között, akik feliratakoztak a hírlevelünkre. Délután már nem jött vissza a nyertes így nem tudtuk részére átadni a csomagot. Ő Filemon Éva volt, akit e-mailben már értesítettünk. Gratulálok neki és remélem jókat fognak majd játszani a csomaggal!
Egy záró gondolatot engedj még meg nekem. Szeretem az ilyen jellegű rendezvényeket. Személyesen összehoz minket, rengeteg pluszt ad. Engem teljesen feltölt. Annak ellenére, hogy a nap végére már problémám akad a beszéddel és összeakad a nyelvem. 🙂 
Köszönöm azoknak akik ott voltak és megtiszteltek azzal, hogy meghallgattak és beszélgettünk kicsit. 
 
Köszönöm, hogy szeretitek a SzóKiMondókát!
Tudod facebookon, instagramon megtalálsz, vagy youtubon. Hallgasd meg a cipődalt, és máris tudod, mit mondd a pocsolyás lábad.