/Karácsony – legyen ünnep a rohanásból

Karácsony – legyen ünnep a rohanásból

Még javában tart a karácsonyi vásárlási láz, hiszen éppen aranyvasárnap van. Mi mégis most az ünnepekre, a családi együttlétre, pihenésre, együtt töltött időre szeretnénk fordítani a figyelmet – mindarra, ami megállítja a karácsonyi rohanást. Arra, amit karácsony másnapján átéltek, amikor túl vagytok az ajándékozás első örömén, és otthon élvezitek egymás társaságát, a családban. 

Az idei karácsony nálunk is egy kicsit káoszosra sikerült. November közepén átalakítottuk a honlapot és már december eleje volt, amikor újra összeállt. Hétfői hírlevelünk néha kedden, néha vasárnap ment ki, de olyan is volt, hogy ki sem ment – vagy kettő volt belőle egy héten. Nyár óta nincs velünk Poncsák Niki, a marketing osztályvezető, aki figyelt arra, hogy minden ilyen rendben legyen. Ketten vettük át az ő feladatát, akik nem csak más irodában, de más időzónában is dolgozunk, és sokszor alig fél óránk van több napi feladat megbeszélésére. Azért remélem, hogy az idei évet is sikerült valamelyest emlékezetessé tennünk számodra és adtunk olyan tanácsot blogunkban, videóblogunkban, vagy hírlevelünkben, amit hasznosítani tudtál és általa jobb szülőnek érezted önmagad. 

Igyekszünk csatornáinkon és a rendezvényeken is nem csak az értékesítésről kommunikálni, hanem segíteni nektek abban, hogyan nézzetek szembe a gyermeknevelés nehézségeivel, vagy hogyan őrizzétek meg a gyermek magyar anyanyelvét idegenben. Íme néhány cikk, amit érdemes lehet újraolvasni az idei termésből: 

Karácsonyi ajándéknak szeretnénk egy csokor mondókát átnyújtani neked. Épp tegnap készültem el azzal az oldallal, ami a SzóKiMondóka gondozásában eddig megjelent összes mondókát magába foglalja, íme: 

Én azt kívánom nektek, hogy az ünnepek teljenek úgy, hogy minden nap mondókáztok. December 25 – 31 közt pont 7 nap van, amelynek során lehet az évet mondókázva lezárni, az utolsó pár napját így emlékezetessé tenni. 

2 kihívásunk volt nemrég: a SzóKiMondóka felhasználók zárt csoportjában 7 napon keresztül minden nap szókimondókáztunk, a Facebook oldalunkon pedig minden nap egy szóra vártuk képeitek. Ezek méltó folytatása lehet a mindennapos mondókázást, amit szintén megpróbálunk csatornáinkon támogatni. 

A mondókák jótékony hatásairól itt olvashattok.

Ez az aranyvasárnapi hírlevél nem lenne igazi hírlevél aranyvasárnapi ajánlat nélkül: ha még nincs meg mindenkinek az ajándékod, vagy nincs meg neked minden termékünk, egy visszautasíthatatlan ajánlattal állok elő, amelynek részleteiről itt olvashatsz. 

Jövő héten elbúcsúzunk az idei esztendőtől egy kis visszatekintéssel.

Mindenkinek

Boldog Karácsonyt és meghitt családi perceket kívánunk a SzóKiMondóka

csapata nevében: 

Miller Viola

A szerzőről:

Szólj hozzá! Érdekel a véleményed!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hallottátok? Láttátok? Készségfejlesztő kategóriában az Ország Játéka lett a SzóKiMondóka 2017-ben!

Ezt a versenyt a Játéknet találta ki eredetileg abból a célból, hogy a karácsony előtti vásárlási lázban segítsen a szülőknek eligazodni a hatalmas kínálatban. Több kategóriában lehetett szavazni és egy szakmai zsűri is bírálta a játékokat. Bíztunk ugyan magunkban, de minket is meglepett az első hely, amit elnyertünk a szakmai zsűri döntése alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a közönségszavazatok díját is elhoztuk, ezt nyilván neked is köszönhetjük, hiszen itt is többször hirdettük a versenyt és a linkeket, ahol leadhattad ránk a szavazatodat. Tovább: